Stressmanagement

Iedereen heeft een gezonde dosis spanning nodig om tot resultaten te komen. Het is echter tijd om serieus werk te maken van stressmanagement als deze spanning een last voor u is. Als u zich moeilijk kunt ontspannen en als uw werk(plezier) eronder lijdt.

Met uw coach gaat u eerst op zoek naar uw stressbronnen. Het is belangrijk deze te kennen om daarna praktische manieren te vinden hoe u ongezonde spanning de baas kunt zijn. U ontwikkelt hierbij goed zelfinzicht en een visie op hoe u met meer aandacht voor uw eigen psychische gezondheid de uitdagingen in uw werk en leven kunt aangaan.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op