Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Alhoewel wij een groot voorstander zijn van face-to-face coaching, verzetten we de bakens. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, schakelen we over naar online coaching. Dat kan betekenen dat er gecoacht wordt via Zoom of een andere online mogelijkheid. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Alleen als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Stressmanagement

Iedereen heeft een gezonde dosis spanning nodig om tot resultaten te komen. Het is echter tijd om serieus werk te maken van stressmanagement als deze spanning een last voor u is. Als u zich moeilijk kunt ontspannen en als uw werk(plezier) eronder lijdt.

Met uw coach gaat u eerst op zoek naar uw stressbronnen. Het is belangrijk deze te kennen om daarna praktische manieren te vinden hoe u ongezonde spanning de baas kunt zijn. U ontwikkelt hierbij goed zelfinzicht en een visie op hoe u met meer aandacht voor uw eigen psychische gezondheid de uitdagingen in uw werk en leven kunt aangaan.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op