Home 9 Coach 9 Sander Stokkink

Sander Stokkink

Sander is senior practitioner coach en tevens lichaamsgericht trauma therapeut. Met zijn jarenlange werkervaring in consultancy heeft hij veel organisaties van binnen gezien en ervaren en kan hij met die kennis professionals en leidinggevenden echt verder helpen.

Als coach helpt hij je tot verandering te komen in het hier & nu. Zowel door inzicht als door te ervaren. Verstand én gevoel doen (weer) mee. Ontdek nieuwe perspectieven, laat belemmerende overtuigingen verder los, en ontwikkel meer zelfliefde.

Sander werkt met heldere doelen en resultaatgebieden in werk- en/of privésfeer. Naast gespreksvoering werk hij met diverse methoden en modellen steeds afgestemd op jou en je vraagstuk.

Met zijn veelzijdigheid weet hij je te prikkelen en te raken waar nodig, en biedt je vooral de ruimte om te zijn; te zijn met wie je bent en wat er is aan gedachten, oordelen, en gevoelens. Er is aandacht voor licht en donkerte. Voor je kwaliteiten en voor je schaduwkanten.

Zijn aanpak: onderzoekend en intuïtief. Sander werkt doelgericht en brengt met zijn openheid, humor en warme persoonlijkheid je tot ander perspectieven.

 

Deel deze pagina


Utrecht
Leiderschap | Persoonlijke ontwikkeling | Lichaamsgerichte traumatherapie
7 jaar
Professionals | leidinggevenden

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Gaby Schaffrath

Gaby Schaffrath

Den Haag
Gaby gelooft in een leven lang leren en ontwikkelen. Haar missie is mensen begeleiden op hun pad om gelukkig en succesvol te zijn. Specialisaties : (Persoonlijk) leiderschap en leiderschapsontwikkeling, Bewustzijn en zingeving, ...
Joanke Sierksma

Joanke Sierksma

Leeuwarden
“Het leukste wat je kunt worden is jezelf”, dat is het motto waaruit Joanke werkt. Wanneer je om wat voor reden ook de verbinding met jezelf kwijt raakt, dan ben je ook uit verbinding met jouw essentie. Je bent jezelf niet meer. ...
Christine van Andel

Christine van Andel

Zoetermeer
Christine is female leadership coach. Zij werkt voornamelijk met vrouwelijke professionals en managers op het gebied van leiderschap, stress & vitaliteit, zelfvertrouwen, assertiviteit, persoonlijk leiderschap & effectiviteit, ...
// schript for popup2 // script for popup3