Home 9 Over ons 9 Wie we zijn

Wie we zijn

 

OnzeCoach is sinds 2011 dé partner in coaching van mensgerichte organisaties.

Wij helpen organisaties en hun medewerkers in flow te komen én blijven. We zijn nieuwsgierig naar de gewenste ontwikkeling van de organisatie en wat dit vraagt van hun medewerkers. Via een breed en divers aanbod van coaches en collectieve programma’s helpen we medewerkers om in hun kracht te komen en blijven.

Onze missie & visie

OnzeCoach gelooft dat een coach voor iedereen zinvol is. Onze missie is om iedereen op een laagdrempelige manier toegang geven tot bewezen goede coaches.’

Wij geloven dat ontwikkeling van mensen en organisaties de sleutel tot succes is in een wereld die continu in beweging is. Coaches helpen mensen om hun plaats te vinden in de dynamiek van de verandering. Door meer aandacht voor coaching te hebben en deze structureel in te zetten zijn organisaties en medewerkers in staat om veel beter in te spelen op de uitdagingen die op hun pad komen.

Maak kennis met ons unieke concept

OnzeCoach biedt een eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijke coachplatform waar je zelf een coach kan kiezen die met vier krachtige coachsessies, op het gewenste coachthema, echt het verschil kan maken. De ruime coach- en thema keuze, landelijke dekking, de mogelijkheid om online of fysiek gecoacht te worden en een HR dashboard die inzicht geeft op de gekozen coachthema’s en aantal sessies maakt ons dé perfecte en professionele coaching partner voor organisaties. Zo kunnen alle organisaties, klein en groot, de kracht ervaren van OnzeCoach: de kracht van aandacht & expertise.

Onze ambitie

Zoveel mogelijk medewerkers van onze klanten toegang geven tot écht kwalitatief goede coaching.

Doel

Mensgerichte organisaties versterken in toonaangevende dienstverlening en goed werkgeverschap.

Sales manager bij landelijk coachbureau
Sales manager bij landelijk coachbureau
Organisatie coaching landelijk coachbureau coachplatform

 

Kernwaarden

          Empathisch  Begrijpen wat mensen en organisaties beweegt.

                      Doelgericht  We gaan voor duurzame impact.

                                  Deskundig  Voor elke uitdaging een oplossing.

                                              Pragmatisch  We verstaan de kunst van de eenvoud.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samen met onze zusterorganisaties binnen de Prevermo groep hebben wij ons ten doel gesteld om bij te dragen aan 6 van de 17 ontwikkeldoelen die de VN hebben opgesteld:

  • Goede gezondheid en Welzijn | door coaching hopen wij het levensgeluk van mensen (de medewerkers van onze klanten) te laten stijgen met 10%.
  • Kwaliteitsonderwijs | wij willen een leven lang leren bevorderen, onder andere door het aanbieden van ontwikkeltrajecten om zo werkend Nederland duurzamer inzetbaar te maken. In 2030 willen we gezamenlijk 100.000 mensen een dergelijk traject hebben geboden.
  • Gendergelijkheid | Per 2021 zijn er geen inkomensverschillen tussen mannen en vrouwen in dezelfde functies (binnen alle zusterorganisaties van Prevermo) en is er gendergelijkheid tussen mannen en vrouwen in de MT’s. Dit geldt elk jaar vanaf 2021.
  • Eerlijk werk en economische groei | in 2030 willen wij dat 10% van ons personeel een afstand heeft tot de arbeidsmarkt.
  • Klimaatactie | in 2030 willen we CO2 neutraal werken. We denken bij al ons handelen na over de impact op milieu en klimaat.
  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken | we willen samenwerkingen aangaan met bedrijven die duurzame ontwikkeling nastreven. In 2030 met 10 bedrijven.

 

Prevermo

 

Sinds 2021 maakt OnzeCoach onderdeel uit van de Prevermo groep. Onze gezamelijke missie: Bijdragen aan een betekenisvol leven van mensen. 

Deel deze pagina


Werken bij OnzeCoach

  • Open sollicitatie
  • Medewerker Servicebureau

Reageer direct       

ISO gecertificeerd

Wij zijn heel erg trots op het behalen van onze ISO27001 (informatiebeveiliging) en ISO9001 (kwaliteitsmanagement) certificeringen.

Privacy van onze coachees én onze eigen kwaliteit  staan hoog in het vaandel.

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Veron Janssen en vraag naar de mogelijkheden

Een greep uit ons aanbod

Intervisiebegeleiding

Intervisiebegeleiding

Tijdens een intervisie bespreken collega’s actuele werksituaties. Waar loop je tegenaan, wat vind je lastig, wat gaat goed en hoe ga je er mee om? Onze coaches zijn getraind in het begeleiden van deze intervisies. Ze gebruiken erkende ...
Fit naar de Finish

Fit naar de Finish

Als medewerkers 55+ zijn, komen er vaak nieuwe vragen op hen af: is het tijd voor verdieping of verbreding? Of is een switch juist beter en is dat nog mogelijk? Naast vragen kunnen er ook zorgen zijn. Bijvoorbeeld over de ...
Next Step

Next Step

Next Step is ons meest uitgebreide loopbaanprogramma voor medewerkers die zich willen voorbereiden op de toekomst. Wij zetten in op volledige zelfregie, waarbij de medewerkers zelf bepalen waar het programma uit bestaat. Zes ...