Home 9 Over ons 9 Wie we zijn

Wie we zijn

 

OnzeCoach is sinds 2011 dé coachpartner van mensgerichte organisaties.

Wij helpen organisaties en hun medewerkers in flow te komen én blijven. Via een breed en divers aanbod van kwalitatief goede coaches, thema’s en programma’s bieden we dé oplossing waar elke medewerker zich kan ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.  

Carrière ontwikkeling | Persoonlijke ontwikkeling |  Communicatie & samenwerking | Stress en burn-out preventie | Financiële coaching

Onze missie & visie

Wij geloven dat een coach voor iedereen zinvol is en dat ontwikkeling van mensen en organisaties de sleutel tot succes is in een wereld die continu in beweging is.

Onze missie is om iedereen op een laagdrempelige manier toegang geven tot écht goede coaching en daarmee medewerkers te ondersteunen en te versterken in hun werk. Door coaching structureel aan te bieden zijn organisaties en medewerkers veel beter in staat om in te spelen op de uitdagingen die op hun pad komen en blijven ze vitaal en gezond.

Maak kennis met ons unieke concept

4 krachtige coachsessies 

Via ons coachplatform laat je jouw medewerkers zelf kiezen welke coach en op welk ontwikkelvlak ze coaching willen. Met 4 krachtige coachsessies versterkt de coach professional medewerkers in kennis, visie en vaardigheden.  De ruime coach- en thema keuze, landelijke dekking, de mogelijkheid om online of fysiek gecoacht te worden en ons HR dashboard die jouw inzicht geeft op de gekozen coachthema’s en aantal sessies maakt ons dé perfecte en professionele coaching partner voor mensgerichte organisaties. Zo kunnen alle organisaties, klein en groot, de kracht ervaren van OnzeCoach: de kracht van aandacht & expertise.

  

Sales manager bij landelijk coachbureau
Organisatie coaching landelijk coachbureau coachplatform
Organisatie coaching landelijk coachbureau coachplatform
Organisatie coaching landelijk coachbureau coachplatform
Onze kernwaarden

Kernwaarden zeggen iets over wie wij zijn, waar we in geloven, wat ons drijft en waar vanuit we handelen. Het is ons drijfende kracht in het samen elke dag nog beter te doen en onze betekenisvolle diensverlening voor nog meer medewerkers beschikbaar te maken. Het zijn belangrijke pijlers in de uitvoer en en de kwaliteit van onze dienstverlening en samenwerking.

 Voor elke uitdaging vinden we de beste oplossingen

Kwaliteit staat bij ons voorop

Wij streven naar continue verbetering 

Wij zijn bevlogen professionals

Samen sterk: elkaar verder willen helpen en elkaar versterken

Wij geloven oprecht dat onze dienstverlening bijdraagt aan werkgeluk en duurzaam inzetbare medewerkers

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samen met onze zusterorganisaties binnen de Prevermo groep hebben wij ons ten doel gesteld om bij te dragen aan 6 van de 17 ontwikkeldoelen die de VN hebben opgesteld:

  • Goede gezondheid en Welzijn | door coaching hopen wij het levensgeluk van mensen (de medewerkers van onze klanten) te laten stijgen met 10%.
  • Kwaliteitsonderwijs | wij willen een leven lang leren bevorderen, onder andere door het aanbieden van ontwikkeltrajecten om zo werkend Nederland duurzamer inzetbaar te maken. In 2030 willen we gezamenlijk 100.000 mensen een dergelijk traject hebben geboden.
  • Gendergelijkheid | Per 2021 zijn er geen inkomensverschillen tussen mannen en vrouwen in dezelfde functies (binnen alle zusterorganisaties van Prevermo) en is er gendergelijkheid tussen mannen en vrouwen in de MT’s. Dit geldt elk jaar vanaf 2021.
  • Eerlijk werk en economische groei | in 2030 willen wij dat 10% van ons personeel een afstand heeft tot de arbeidsmarkt.
  • Klimaatactie | in 2030 willen we CO2 neutraal werken. We denken bij al ons handelen na over de impact op milieu en klimaat.
  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken | we willen samenwerkingen aangaan met bedrijven die duurzame ontwikkeling nastreven. In 2030 met 10 bedrijven.

 

Prevermo

Sinds 2021 maakt OnzeCoach onderdeel uit van de Prevermo groep. Onze gezamelijke missie: Bijdragen aan een betekenisvol leven van mensen. 

Deel deze pagina


Spreker | Kennissessie

Organiseer jij een event of zoek jij een spreker voor een webinar of podcast?

Als directeur van OnzeCoach deelt Veron Janssen graag haar kennis en expertise over trends, ontwikkelingen en succesvolle benaderingen voor het creëren van een vitale en veilige werkomgeving waar werkgeluk, wenbaarheid en ontwikkeling centraal staan.

 

Neem contact op       

ISO gecertificeerd

Wij zijn heel erg trots op onze ISO27001 Iinformatiebeveiliging en ISO9001 Kwaliteitsmanagement certificeringen.

Privacy én kwaliteit  staan hoog in het vaandel.

Werken bij OnzeCoach

  • Open sollicitatie

 

Reageer direct       

 

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Veron Janssen en vraag naar de mogelijkheden

Een greep uit ons aanbod

Teamcoaching op maat

Teamcoaching op maat

Weet men elkaar op de werkvloer te vinden binnen jouw organisatie? Werken verschillende teams op een efficiënte manier met elkaar samen, of opereren deze voornamelijk als losse eilanden? Teamcoaching helpt organisaties efficiënter te ...
Next Step

Next Step

Next Step is ons meest uitgebreide loopbaanprogramma voor medewerkers die zich willen voorbereiden op de toekomst. Wij zetten in op volledige zelfregie, waarbij de medewerkers zelf bepalen waar het programma uit bestaat. Zes ...
Golfcoaching

Golfcoaching

Coaching op en rondom de golfbaan is een unieke manier van coaching. Geschikt voor medewerkers en leidinggevenden. Buiten, in beweging, stilstaand, reflecterend. Het is spiegelen en sparren met golf als instrument. Je kijkt samen met ...