Home 9 Coach 9 Benjamin Heij

Benjamin Heij

Benjamin is gespecialiseerd coach leiderschap en performance verbetering. Hij helpt jou regie te nemen over je persoonlijke ontwikkeling en het versterken van jouw (persoonlijk) leiderschap.

Wanneer je vanuit je rol als leider, collega, of op persoonlijk vlak met Benjamin aan de slag gaat, kun je rekenen op een pitstop voor authenticiteit en effectiviteit in je (persoonlijk) leiderschap, samenwerking of je energiebalans.

Met zijn ruime ervaring als manager, in HR, en als coach, snapt Benjamin snel hoe jouw uitdaging eruitziet vanuit verschillende invalshoeken.

Benjamin zijn aanpak: Je krijgt niet te horen wat je moet doen. Je stelt samen het doel op en gaat aan de slag met bewustwording, heldere keuzes en het aanleren van nieuwe gewoontes die bij jou passen.

Hij haalt jouw moed, ambitie, enthousiasme naar boven. De grootste stappen zet je tussen de sessies in, door bewust te ervaren wat er in jou en om jou heen gebeurt.

Benjamin zijn kernwoorden zijn enthousiast, to the point, vakkundig, uitdagend en respectvol.

Deel deze pagina


Amsterdam
Leiderschap | Persoonlijke effectiviteit | Communicatie & samenwerking

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Ellen Lesscher

Ellen Lesscher

Zwolle
Ellen is een ervaren en enthousiaste coach met een achtergrond als communicatietrainer. Haar expertise en inzicht in menselijke interactie vormt een sterke basis voor haar coachingsvaardigheden. Thema’s waarvoor je bij Ellen terecht ...
Renate Damen

Renate Damen

Heerhugowaard
Renate is een ervaren senior coach die gespecialiseerd is in thema’s als persoonlijke effectiviteit en leiderschap, loopbaanvragen, vitaliteit en stresspreventie. Als je de volgende stap wilt zetten in je carrière, wilt sparren over ...
Erik Schutten

Erik Schutten

Enschede, Deventer, Apeldoorn en Leusden
Erik zijn hart ligt bij het coachen van mensen die als persoon willen groeien.  Hij begeleidt al meer dan 25 jaren medewerkers en is een absolute professional in zijn vak. Loop je vaak tegen situaties aan waar je wel eens mee aan de ...