Home 9 Coach 9 Loek

Loek

Coaching Limburg werkgeluk vitaal leiderschap

Met vele jaren ervaring als HR Consultant en leidinggevende in diverse multinationals, heeft Loek diepgaande kennis van het bedrijfsleven en verschillende culturen. Hij gebruikt deze uitgebreide levens- en coachervaring om professionals en leidinggevenden te coachen naar succes.

Zijn expertise omvat thema’s als balans & zingeving, persoonlijke ontwikkeling, veerkracht, leiderschap, loopbaan en  werkgeluk. Loek helpt je bij het (her) ontdekken van je eigen kracht en geeft je inzichten welke mogelijkheden het biedt.

Met de persoonlijke begeleiding coacht hij je om steviger, gelukkiger en succesvoller in het werk en leven te staan. Onder het motto “What doesn’t kill you makes you stronger” biedt hij waardevolle inzichten om zaken in het juiste perspectief te plaatsen en passende keuzes te maken.

Loek is enthousiast, ondernemend, denkt in kansen en geeft cliënten duurzame inzichten en praktische handvaten met diepgang, resultaatgericht en waar wenselijk een vleugje spiritualiteit.

Je krijgt achteraf alleen maar spijt van de keuzes die je had willen maken maar niet hebt gedurfd. Onder begeleiding van Loek zul je de moed gaan vergaren die nodig is om je mooiste leven te leven.

Deel deze pagina


Heerlen
Persoonlijk leiderschap | Balans & veerkracht | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan coaching
22 jaar
leidinggevenden en professionals

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Joanke

Joanke

Leeuwarden
“Het leukste wat je kunt worden is jezelf”, dat is het motto waaruit Joanke werkt. Joanke begeleid al  20 jaar mensen die zich overbelast voelen, overspannen zijn of een burn-out hebben. Daarnaast zijn zingevingsvraagstukken, ...
Hanneke

Hanneke

Breda
Dichtbij jezelf zijn en blijven is een continue persoonlijk proces. Hanneke gelooft dat als mensen in “beweging” blijven en zelfbewuster zijn, ze vol kunnen groeien en zich persoonlijker kunnen ontwikkelen. Haar specialisaties zijn ...
Christiane

Christiane

Amsterdam
Christiane is senior coach en richt zich op het versterken van het zelfsturend vermogen van haar cliënten. Er zijn soms momenten in je carrière waarop we je het gevoel hebt vast te zitten, alsof je talenten onbenut blijven en oude ...