Home 9 Coach 9 Erik Schutten

Erik Schutten

Erik zijn hart ligt bij het coachen van mensen die als persoon willen groeien.  Hij begeleidt al meer dan 25 jaren medewerkers en is een absolute professional in zijn vak. Loop je vaak tegen situaties aan waar je wel eens mee aan de slag wil? Ben je op het punt aangekomen dat je echt wil veranderen en ook dieper wil kijken waar veel voorkomende situaties vandaan komen. Erik gaat samen met jou op zoek naar wie je bent en welke patronen er zijn. Hij zoekt de diepgang en reflectie op in je persoonlijke ontwikkeling.

Hij is gespecialiseerd in thema’s als persoonlijke ontwikkeling, zingeving, zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Vragen zoals: Hoe kan ik meer keuzes vanuit mezelf maken? Hoe word ik meer gezien, gehoord, begrepen worden? Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen?

Wat hem onderscheidt, is zijn focus en benadering. Hij heeft de kwaliteit om jou te zien, samen echt met je stil te staan en je te begeleiden naar de kern van je vraagstukken.  Hij kijkt niet alleen naar het mentale maar helpt je ook contact te maken met je gevoelslaag.

Met zijn achtergrond in de psychologie kan hij de kennis en expertise bieden die nodig is bij het aanpakken van (complexe) emotionele en gedragsuitdagingen.

De stijl van zijn coaching; nuchter, objectief en inlevend. Het zorgt ervoor dat je op je gemak voelt en op een andere manier naar situaties gaat kijken. Met zijn inzichten en eenvoudige oefeningen maak je bewust en onbewust stappen die leiden naar blijvende verandering.

Met een coach als Erik krijgt je meer plezier, zelfvertrouwen en ga je jezelf vrijer voelen in je werk

Deel deze pagina


Enschede, Deventer, Apeldoorn en Leusden
Persoonlijke ontwikkeling| Zelfvertrouwen | Assertiviteit | Therapeutische coaching
25 jaar

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Gaby Schaffrath

Gaby Schaffrath

Den Haag
Gaby gelooft in een leven lang leren en ontwikkelen. Haar missie is mensen begeleiden op hun pad om gelukkig en succesvol te zijn. Specialisaties : (Persoonlijk) leiderschap en leiderschapsontwikkeling, Bewustzijn en zingeving, ...
Jacqueline Kempers

Jacqueline Kempers

Leiden
De spreuk “Op de windrichting heb je geen invloed maar wel op de stand van de zeilen” geeft in één zin aan waar Jacqueline voor staat. Het vinden van mogelijkheden en draagkracht staat centraal Zeilen is een grote hobby van haar en ...
Karla Wieringa

Karla Wieringa

Amsterdam
Karla begeleidt  als senior coach mensen met vragen op het gebied van persoonlijk & transformationeel leiderschap. Thema's zijn: bewustwording van talenten, profilering & personal branding, werk-privé balans, communicatie ...