Home 9 Coach 9 Martine Hilverda

Martine Hilverda

ZALTBOMMEL (Gelderland)

Martine coacht young professionals en millennials zodat zij in actie komen. Ze helpt mensen bewust te worden van hun mindset, gedragspatronen en overtuigingen.
Haar specialiteiten: assertiviteit, zelfvertrouwen, balans tussen werk en privé herstellen, omgaan met piekergedachten, persoonlijk leiderschap, dealen met stress, bewustzijn/ zingeving.

Methodieken en technieken: RET, lichaamswerk, Transactionele analyse, NLP, The Work, ademwerk. Haar aanpak: steun geven, heldere ordening van gevoelens en gedachten, helpen vinden van nieuwe inzichten en mogelijkheden, zorgt voor actie – verandering en goede opdrachten.

Vertrouwen en veiligheid staan bij Martina voorop. Persoonlijke kenmerken: Warm, Betrokken, Professioneel en Motiverend.

 

StrandCoaching

Deze zomer kan jij gebruik maken van een unieke coachbeleving, namelijk op het strand!

Al wandelend over het strand van Zandvoort/Bloemendaal coacht Martine jou op jouw hulpvraag. De zee en het ruisende water hebben een magische uitwerking; het zorgt ervoor dat je ontspant en rust in je hoofd krijgt.  Al wandelend helpt Martine je om jezelf beter te leren kennen en de beste versie van zichzelf te worden.

Plan een strandcoach gesprek in: 

Log In op het OnzeCoach portaal:

1. Kies je thema

2.  Kies coach:  Martine Hilverda

3. Vermeld bij je coachvraag dat je kiest voor strandcoaching.

Deel deze pagina


Zaltbommel
Young professionals
Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden


 

Neem contact op       

Bring your organisation to the next level?

Contact Gea Huisman and ask for the possibilities.

Andere coaches

Marieke Tiedink

Marieke Tiedink

DRIEBERGEN-RIJSSENBURG (Utrecht) Marieke Tiedink is registerpsycholoog NIP. Ze begeleidt medewerkers en leidinggevenden bij actuele thema's in de huidige functie, stress en overbelasting en twijfels of vragen betreffende een ...
Sandra Djukonovic

Sandra Djukonovic

Sandra is gespecialiseerd in Vitaal Leiderschap. Dat gaat over jezelf en over vitaal leidinggeven aan anderen. Als jij als leider het gevoel dat je aan het overleven bent als gevolg van stress, emoties en overtuigingen, dan neem je ...
Renate Damen

Renate Damen

HEERHUGOWAARD (Noord-Holland) De thema's waarin Renate is gespecialiseerd zijn: Omgaan met Veranderingen, (Nieuw)Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Duurzaam Inzetbaarheid, Omgaan met verlies en rouw. Vanuit haar ruime ...