Home 9 Thema 9 Timemanagement

Timemanagement

Krachtig coachtraject van vier sessies

Een goed timemanagement is cruciaal om de dagelijkse taken op tijd en op de juiste manier af te ronden. Helaas kan het soms lastig zijn om de focus te behouden en om niet afgeleid te worden door bijvoorbeeld online notificaties. Als dit bekend klinkt, dan kan coaching op het thema timemanagement jou uitstekend helpen. Het biedt handige tips en tools om efficiënter te werken, waardoor je minder stress ervaart en anderen beter weten waar ze aan toe zijn.

Effectiever plannen met behulp van timemanagement coaching

Met de hulp van een coach kun je je bewust worden van de valkuilen die je hebt op het gebied van timemanagement, zoals uitstelgedrag, te optimistisch plannen en (online) afleidingen. Door deze valkuilen te identificeren, kun je je tijd bewuster en effectiever beheren en beter plannen.

Van uitstelgedrag naar actie: coaching op timemanagement

Timemanagement gaat niet over het managen van de tijd zelf, want die kun je niet veranderen. Het gaat om het managen van jouw gebruik van de tijd. Bewuster omgaan met jouw tijd kan zorgen voor meer rust en balans in het dagelijks leven. Een coach kan hierbij helpen door het stellen van grenzen, leren nee zeggen en het prioriteren van taken. Daarnaast kan de coach je helpen om stress rondom plannen te reguleren en uitstelgedrag om te zetten naar actie. Door het verhelderen van jouw persoonlijke tijdsperspectief en het stellen van doelen, kun je effectiever omgaan met jouw tijd.

Het is belangrijk om te beseffen dat timemanagement niet alleen gaat om efficiënter werken, maar ook om bewuster leven. Door bewuster om te gaan met jouw tijd, kun je meer tijd vrijmaken voor de dingen die er echt toe doen en meer genieten van jouw dagelijkse activiteiten.

Weg met stress en chaos: tips voor een efficiëntere planning en meer genieten van dagelijkse activiteiten

Als je merkt dat je regelmatig geconfronteerd wordt met chaos in je werkschema en je er moeite mee hebt om je planningen af te ronden, is het de moeite waard om coaching te overwegen op het gebied van timemanagement. Door beter om te gaan met je tijd, kun je meer balans en ontspanning creëren in je dagelijks leven.

Investeer in jezelf met de ondersteuning van een ervaren coach op het gebied van timemanagement

Bij OnzeCoach vind je een ruim aanbod aan gekwalificeerde coaches die jou kunnen helpen bij het effectiever omgaan met jouw tijd. Of je nu worstelt met uitstelgedrag, het stellen van prioriteiten of andere uitdagingen, er is altijd een coach die past bij jouw specifieke behoeften.Het vinden van een geschikte coach is gemakkelijk via ons gebruiksvriendelijke platform. Controleer of je werkgever is aangesloten bij OnzeCoach en medewerker coaching op het gebied van timemanagement aanbiedt. Begin vandaag nog met het creëren van meer rust en balans in jouw dagelijks leven door middel van een coachtraject.

Belang van coaching op timemanagement voor werkgevers

Een gebrek aan efficiënt timemanagement kan resulteren in verlaagde productiviteit, hoge stressniveaus en minder tevredenheid bij werknemers. Daarom is het als werkgever belangrijk om coaching op het gebied van timemanagement aan te bieden. Door coaching op dit gebied aan te bieden, kan een je als organisatie bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en zo bijdragen aan hun effectiviteit en welzijn op het werk. Daarnaast kan het aanbieden van coaching op timemanagement bijdragen aan het creëren van een positieve bedrijfscultuur waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Het is dus een investering in zowel de persoonlijke als professionele ontwikkeling van medewerkers.

Als je als organisatie wilt bijdragen aan de ontwikkeling van je medewerkers en hun welzijn op het werk, overweeg dan om coaching aan te bieden en neem contact met ons op voor meer informatie.

Coaches Timemanagement
Gerni Luttikhuis
Martine de Troije
Jacqueline Kempers
Nicolette Klaassens
Claudia Thiessen

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op       

Andere thema’s

Samenwerken en teamwork

Samenwerken en teamwork

In je werk heb je te maken met anderen. Dat kunnen bijvoorbeeld collega’s, stakeholders, klanten en leveranciers zijn. Is er goed samenspel, dan is het resultaat goed. Maar een goede samenwerking is niet vanzelfsprekend. Misschien wil ...
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de basis van een gelukkig leven, of dat nu privé of op het werk is. Een gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen kan ervoor zorgen dat je niet goed functioneert. Gelukkig is er iets aan te doen! Samen met jouw coach ...
Bewustzijn en zingeving

Bewustzijn en zingeving

In onze huidige maatschappij worden we voortdurend overladen met prikkels en informatie en voelen we ons onder druk gezet om te presteren. Hierdoor hebben we soms het gevoel dat we geleefd worden en dat we weinig controle hebben over ...