Home 9 Thema 9 Financiële coaching

Financiële coaching

Als medewerker kan het lastig zijn om het overzicht te behouden over de verschillende financiële regelingen en mogelijkheden die er bestaan. Bij OnzeCoach begrijpen we dat en bieden we financiële coaching aan, speciaal voor medewerkers die graag meer inzicht willen krijgen in hun financiële toekomst.

Eerder stoppen met werken: RVU regeling en andere mogelijkheden

Wil jij eerder stoppen met werken om bijvoorbeeld te genieten van jouw pensioen of om lichamelijke klachten te voorkomen? Er bestaan verschillende regelingen die dit mogelijk maken, zoals de RVU regeling. Het kan echter lastig zijn om te bepalen wat de consequenties zijn van deze keuze. Onze financiële coaches helpen jou om de verschillende opties door te nemen en een weloverwogen beslissing te maken.

Wijziging van functie en salaris: de impact op jouw financiële situatie

Een wijziging van functie en salaris kan grote gevolgen hebben voor de financiële stabiliteit van jou als medewerker. Het kan bijvoorbeeld moeilijk zijn om aan financiële verplichtingen te blijven voldoen of om de rest van jouw loopbaan te plannen. Onze financiële coaches bespreken samen met jou wat de consequenties zijn van een wijziging van functie en salaris, zodat jij met meer rust en zekerheid verder kunt.

Hoe werkt financiële coaching bij OnzeCoach?

Een financieel coaching traject bestaat doorgaans uit drie sessies waarin jouw situatie wordt besproken, de verschillende mogelijkheden worden doorgerekend en een conclusie wordt getrokken. Zo kun jij met meer kennis en inzicht jouw financiële toekomst plannen. Kijk of jouw werkgever is aangesloten voor medewerker coaching en meld je aan of informeer jouw manager over coachtrajecten bij OnzeCoach.

Waarom financiële coaching een win-win is voor werkgevers en werknemers

Het aanbieden van financiële coaching is niet alleen belangrijk voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Financiële problemen kunnen namelijk een grote impact hebben op het functioneren van een werknemer. Dit kan resulteren in ziekteverzuim, verminderde productiviteit en uiteindelijk zelfs in uitval. Door als werkgever financiële coaching aan te bieden, toont u betrokkenheid bij de financiële gezondheid van uw werknemers en draagt u bij aan hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Bovendien kan het aanbieden van financiële coaching ook bijdragen aan een positief imago van uw organisatie en kan het een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde zijn voor potentiële werknemers. Geïnteresseerd om Financiële coaching aan te bieden aan jullie medewerkers? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Coaches Financiële coaching

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw medewerkers toegang geven tot de beste coaches en daarmee ondersteunen in hun professionele ontwikkeling? 

Met OnzeCoach houd jij jouw medewerkers gemotiveerd, gedreven, vitaal en in ontwikkeling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.   

 

 

Neem contact op       

 

 

 

Andere thema’s

Therapeutische coaching

Therapeutische coaching

Wanneer je te maken hebt met zwaardere problemen, kan therapeutische coaching een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld als je vastloopt op je werk, moeite hebt met het verwerken van een traumatische gebeurtenis, of kampt met angst- of ...
Omgaan met verandering

Omgaan met verandering

Bij de meeste organisaties is verandering een gegeven. Het kan energie geven en nieuwe kansen bieden, maar het kan ook stressvol zijn en voor onzekerheid zorgen. Zeker als je werk vaak verandert en daarmee ook jouw eigen ...
Stress-management

Stress-management

Stress is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Het kan zelfs helpen om beter te presteren. Maar als stress chronisch wordt en je dagelijks last hebt van spanning, kan dit ons functioneren behoorlijk in de weg zitten. ...