Home 9 Coach 9 Ellen Lesscher

Ellen Lesscher

Ellen is opgeleid tot communicatietrainer en vervolgens ontwikkeld tot coach en teamcoach. Ellen is een ervaren en enthousiaste coach in hart en nieren.

Ellen begeleidt medewerkers en leidinggevenden die met diverse vragen komen, zoals: hoe manage ik mijn tijd, grenzen stellen, vergroten van het zelfvertrouwen, balans houden werk-privé, hoe pak ik dit (team)gesprek aan, is dit de juiste functie/werk?

Daarnaast begeleidt zij teams op thema’s zoals onderlinge samenwerking, zelfsturing, hoe worden we ondernemender, innovatiever.

Ellen werkt met verschillende methodieken. Bovenal kenmerkt haar werkwijze zich door (gesprekken) te oefenen waardoor de spiegel voorgehouden wordt. Zij kan systemisch werken door een organisatieopstelling te doen, ze gebruikt de oplossingsgerichte methodiek die de focus heeft op wat wél werkt in plaats wat niet en ze gebruikt principes vanuit de appreciative inquiry (AI) waar je leert waarderend te kijken en handelen.

Haar stijl van coachen is natuurlijk, doortastend en praktijkgericht. Op een respectvolle manier weet zij mensen te confronteren met hun gedrag.

Deel deze pagina


Zwolle
Leiderschap | Profilering |Assertiviteit | Loopbaan
20 jaar

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Vraag hier de offerte aan óf neem contact op met Aldin Mehic, Sales Manager

Neem contact op       

Andere coaches

Carolien Wessels

Carolien Wessels

Hengelo
Carolien haar focus ligt op persoonlijke ontwikkeling, een prettige werk-privé balans, communicatie, sociale interactie en coachend leiderschap van hoger opgeleide professionals. Carolien heeft met haar achtergrond in communicatie ...
Karla Wieringa

Karla Wieringa

Amsterdam
Karla begeleidt  als senior coach mensen met vragen op het gebied van persoonlijk & transformationeel leiderschap. Thema's zijn: bewustwording van talenten, profilering & personal branding, werk-privé balans, communicatie ...
Amandus Boelens

Amandus Boelens

Utrecht
Amandus begeleidt cliënten met vragen op het gebied van: loopbaan, talentontwikkeling, vitaliteit, perfectie, te veel 'op je bord nemen', assertiviteit, zelfvertrouwen, werk en levensfase en zingeving. Zowel coaching van mensen in ...
// schript for popup2 // script for popup3