Home 9 Coach 9 Ellen Lesscher

Ellen Lesscher

Ellen is opgeleid tot communicatietrainer en vervolgens ontwikkeld tot coach en teamcoach. Ellen is een ervaren en enthousiaste coach in hart en nieren.

Ellen begeleidt medewerkers en leidinggevenden die met diverse vragen komen, zoals: hoe manage ik mijn tijd, grenzen stellen, vergroten van het zelfvertrouwen, balans houden werk-privé, hoe pak ik dit (team)gesprek aan, is dit de juiste functie/werk?

Daarnaast begeleidt zij teams op thema’s zoals onderlinge samenwerking, zelfsturing, hoe worden we ondernemender, innovatiever.

Ellen werkt met verschillende methodieken. Bovenal kenmerkt haar werkwijze zich door (gesprekken) te oefenen waardoor de spiegel voorgehouden wordt. Zij kan systemisch werken door een organisatieopstelling te doen, ze gebruikt de oplossingsgerichte methodiek die de focus heeft op wat wél werkt in plaats wat niet en ze gebruikt principes vanuit de appreciative inquiry (AI) waar je leert waarderend te kijken en handelen.

Haar stijl van coachen is natuurlijk, doortastend en praktijkgericht. Op een respectvolle manier weet zij mensen te confronteren met hun gedrag.

Deel deze pagina


Zwolle
Leiderschap | Profilering |Assertiviteit | Loopbaan
20 jaar

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Caroline Hertog

Caroline Hertog

Waddinxveen
Als budgetcoach helpt Caroline mensen om weer uit te komen met hun inkomen. Ze is een specialist wanneer het gaat om gezinnen waar “gedoe” is over geld. Hoeveel er verdiend wordt, maakt daarbij niet uit. Ook bij twee keer modaal of ...
Sandra Djukanovic

Sandra Djukanovic

Zeist & Utrecht
Sandra coacht en traint al meer dan 10 jaar met name leidinggevenden en hoger opgeleide professionals op gebied van persoonlijk en professioneel leiderschap. Optimaal presteren zonder jezelf te verliezen of om te vallen is hierin het ...
Erik Schutten

Erik Schutten

Apeldoorn
Erik begeleidt al meer dan 25 jaren mensen en teams. U kunt bij hem onder andere terecht met vragen over persoonlijke ontwikkeling op het werk, zingeving, loopbaanontwikkeling, zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Met een ...