Home 9 Coach 9 Gerni Luttikhuis

Gerni Luttikhuis

Gerni Luttikhuis

Ruimte creëren voor professionele en persoonlijke ontwikkeling? Stilstaan bij uw talenten, loopbaan en de vragen die u tegenkomt in uw werk en leven? Gerni brengt leidinggevenden en professionals in beweging en werkt aan verandering die merkbaar is in denken en doen.

Als je lekker in je vel zit, ervaar je een ‘flow’. Soms leeft het gevoel dat er meer in zit dan er uit komt. Persoonlijke coaching van Gerni maakt jouw kwaliteiten zichtbaar en helpt je om ze doelgericht in te zetten.

Thema’s waarin ze is gespecialiseerd: persoonlijke effectiviteit, leiderschap, balans, loopbaan en duurzame inzetbaarheid, feedback en samenwerken.

Gerni haar stijl is verbindend, onderzoekend en progressiegericht. Zij kan mensen op een inspirerende wijze aanspreken en coacht waarderend en oplossingsgericht.

Wil je gecoacht worden en in beweging komen? Gerni is ook wandelcoach .

❀ Wandelcoach locaties: de prachtige Hondsrug in Appelbergen/ Noordlaarderbos,  in natuurgebied Westerbroek en bij Norg. Vertrekpunt is altijd een goede horeca locatie.

Deel deze pagina


Haren | Assen
Persoonlijke effectiviteit en Leiderschap | Samenwerking | Loopbaan
11 jaar
Leidinggevenden en professionals

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Christine van Andel

Christine van Andel

Zoetermeer
Christine has worked in various HR Management and Consultancy roles at several (international) organizations for more than 15 years. For several years now she is an independent coach and works mainly with female professionals and ...
Paula Laning

Paula Laning

Drijber (Drenthe)
Paula is coach in werkplezier en een van de lijfspreuken van haar is: ‘Omstandigheden kun je niet altijd veranderen, wel de manier waarop je ermee omgaat.’ Zij begeleidt mensen die de verantwoordelijkheid durven nemen voor hun ...
Christiane van den Berg

Christiane van den Berg

Amsterdam
Christiane is senior coach en richt zich op het versterken van het zelfsturend vermogen van haar cliënten. Er zijn soms momenten in je carrière waarop we je het gevoel hebt vast te zitten, alsof je talenten onbenut blijven en oude ...