Home 9 Thema 9 Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Krachtig coachtraject van vier sessies

Zelfvertrouwen is de basis van een gelukkig leven, of dat nu privé of op het werk is. Een gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen kan ervoor zorgen dat je niet goed functioneert. Gelukkig is er iets aan te doen! Samen met jouw coach onderzoek je waar precies jouw triggers liggen die jouw zelfvertrouwen ondermijnen.

 

Hoe een coachtraject jou kan helpen bij het vergroten van jouw zelfvertrouwen

Een coach kan je helpen bij het ontdekken van de oorzaken van jouw gebrek aan zelfvertrouwen. Dit kunnen interne factoren zijn, zoals negatieve overtuigingen over jezelf of ervaringen uit het verleden die je zelfbeeld hebben aangetast. Maar het kunnen ook externe factoren zijn, zoals een veeleisende werkomgeving of kritiek van anderen.

 

Met behulp van jouw coach ga je op zoek naar oplossingen om jouw zelfvertrouwen te vergroten. Dit kan variëren van kleine veranderingen in jouw dagelijkse routine tot het aanpakken van diepgewortelde overtuigingen. Door je grenzen te verleggen en kleine stappen te zetten, kom je steeds dichter bij jezelf en jouw kracht.

Het vergroten van jouw zelfvertrouwen gaat niet over het veranderen van wie je bent. Het gaat om het ontdekken en omarmen van jouw eigen unieke kwaliteiten en vaardigheden. Jouw coach kan je helpen om deze kwaliteiten en vaardigheden te ontdekken en te versterken, zodat je meer op jezelf kunt vertrouwen en met meer zelfvertrouwen jouw werk en leven tegemoet gaat.

Een coachtraject op dit thema kan jou helpen bij:

  • Het ontdekken van jouw persoonlijke triggers die jouw zelfvertrouwen ondermijnen.
  • Het aanpakken van interne en externe factoren die bijdragen aan jouw gebrek aan zelfvertrouwen.
  • Het vergroten van jouw kennis over jouw kwaliteiten en vaardigheden.
  • Het verleggen van jouw grenzen en het zetten van kleine stappen om jouw zelfvertrouwen te vergroten.
  • Het omarmen van jouw unieke kwaliteiten en vaardigheden en het ontwikkelen van jouw persoonlijke kracht.
De voordelen van zelfvertrouwen coaching voor zowel medewerkers als werkgevers

Het is belangrijk voor werkgevers om coaching aan te bieden aan hun medewerkers omdat het een positieve invloed kan hebben op de werkomgeving en de productiviteit. Medewerkers met een gezonde dosis zelfvertrouwen zijn beter in staat om initiatieven te nemen, beslissingen te nemen en hun werk met meer energie en passie uit te voeren. Bovendien kan het aanbieden van coaching aan medewerkers een blijk van waardering en erkenning zijn, wat kan bijdragen aan hun motivatie en loyaliteit aan het bedrijf. Door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, investeert een werkgever ook in de groei en ontwikkeling van het bedrijf als geheel.

Investeer in jezelf met de ondersteuning van een ervaren coach

Bij OnzeCoach vind je een ruim aanbod aan gekwalificeerde coaches die jou kunnen helpen bij het vergroten van jouw zelfvertrouwen. Of je nu worstelt met sociale angst, onzekerheid in jouw werk of andere uitdagingen, er is altijd een coach die past bij jouw specifieke behoeften.

Het vinden van een geschikte coach is gemakkelijk via ons gebruiksvriendelijke platform. Controleer of je werkgever is aangesloten bij OnzeCoach en medewerker coaching aanbiedt en begin vandaag nog met het vergroten van jouw zelfvertrouwen door middel van een coachtraject.

Coaches Zelfvertrouwen
Karin
Yuri
Erik
Marieke
Hanneke
Carolien
Joanke
Claudia
Jacqueline
Amandus
Bas
Solange
Nicolette
Gaby
Martine
Sara
Karla
Ruud
Susanne
Benjamin
Heidi
Elvira
Renate
Mariska
Sander
Paula
Anneke
Dave
Christine
Christianne
Camiel
Frederike

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw medewerkers toegang geven tot de beste coaches en daarmee ondersteunen in hun professionele ontwikkeling? 

Met OnzeCoach houd jij jouw medewerkers gemotiveerd, gedreven, vitaal en in ontwikkeling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.   

 

 

Neem contact op       

 

 

 

Andere thema’s

Bewustzijn en zingeving

Bewustzijn en zingeving

In onze huidige maatschappij worden we voortdurend overladen met prikkels en informatie en voelen we ons onder druk gezet om te presteren. Hierdoor hebben we soms het gevoel dat we geleefd worden en dat we weinig controle hebben over ...
Stress-management

Stress-management

Stress is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Het kan zelfs helpen om beter te presteren. Maar als stress chronisch wordt en je dagelijks last hebt van spanning, kan dit ons functioneren behoorlijk in de weg zitten. ...
Sparring en spiegelen

Sparring en spiegelen

Soms heb je behoefte aan een sparringpartner die je kan helpen om inzicht te krijgen in onbewuste processen en gedragingen die je kunnen belemmeren. OnzeCoach biedt daarom coachtrajecten aan op het thema 'Sparring en ...