Home 9 Coach 9 Heidi

Heidi

Heb jij een loopbaanvraag, wil je krachtiger communiceren, beter omgaan met werkstress of zelf de regie terugpakken? Met scherpe vragen, krachtige tools en een frisse blik biedt Heidi een doortastende en praktische aanpak.

Haar communicatieachtergrond, coachopleidingen en nuchtere roots vormen een sterke basis om je echt verder te helpen. In relatief korte tijd ontdek je wat je zelf in stand houdt en hoe je, door zelf de regie te pakken, snel een positieve verandering in gang kunt zetten.

Heidi haar doelgroep, een diverse mix van mannen en vrouwen, deelt een gemeenschappelijke waarde: het belang inzien van zelfreflectie en het geloven in een leven lang leren als het gaat om persoonlijk leiderschap.

Ze maakt gebruik van effectieve maar eenvoudige methodes die afgewisseld worden met oefeningen en verdiepende gesprekken.

Heidi is eerlijk, durft te confronteren wanneer het nodig is maar er is ook ruimte voor humor. Ze stelt krachtige vragen; vragen die er toe doen. Hierin staat jouw doel altijd voorop. Het resultaat: zicht op concrete stappen die zorgen voor meer balans, voldoening, geluk en groei.

 

Deel deze pagina


Haarlem
Loopbaan | Persoonlijk leiderschap | Communicatie | Assertiviteit
7 jaar
mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 25-55.

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Thérèse

Thérèse

Nijmegen
Als gepieker, stress- en burn-out klachten de overhand krijgen, vraagt dat van u de nodige energie. Door te leren om anders met uw gedrag en emoties om te gaan, leert Thérèse u weer meer grip te krijgen op uw leven. Cognitieve ...
Patricia

Patricia

Heiloo
Patricia haar expertisegebieden zijn: stress en burn-out, verlies en transitie, conflict en zingevingsvraagstukken. Met een specialisatie op het gebied van Verlieskunde, weet Patricia mens en organisatie te begeleiden bij het leren ...
Jacqueline

Jacqueline

Leiden
De spreuk “Op de windrichting heb je geen invloed maar wel op de stand van de zeilen” geeft in één zin aan waar Jacqueline voor staat. Het vinden van mogelijkheden en draagkracht staat centraal Zeilen is een grote hobby van haar en ...