Home 9 Coach 9 Heidi Kruize

Heidi Kruize

Heb jij een loopbaanvraag, wil je krachtiger communiceren, beter omgaan met werkstress of zelf de regie terugpakken? Met scherpe vragen, krachtige tools en een frisse blik biedt Heidi een doortastende en praktische aanpak.

Haar communicatieachtergrond, coachopleidingen en nuchtere roots vormen een sterke basis om je echt verder te helpen. In relatief korte tijd ontdek je wat je zelf in stand houdt en hoe je, door zelf de regie te pakken, snel een positieve verandering in gang kunt zetten.

Heidi haar doelgroep, een diverse mix van mannen en vrouwen, deelt een gemeenschappelijke waarde: het belang inzien van zelfreflectie en het geloven in een leven lang leren als het gaat om persoonlijk leiderschap.

Ze maakt gebruik van effectieve maar eenvoudige methodes die afgewisseld worden met oefeningen en verdiepende gesprekken.

Heidi is eerlijk, durft te confronteren wanneer het nodig is maar er is ook ruimte voor humor. Ze stelt krachtige vragen; vragen die er toe doen. Hierin staat jouw doel altijd voorop. Het resultaat: zicht op concrete stappen die zorgen voor meer balans, voldoening, geluk en groei.

 

Deel deze pagina


Haarlem
Loopbaan | Persoonlijk leiderschap | Communicatie | Assertiviteit
7 jaar
mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 25-55.

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Renate Damen

Renate Damen

Heerhugowaard
Renate is een ervaren senior coach die gespecialiseerd is in thema’s als persoonlijke effectiviteit en leiderschap, loopbaanvragen, vitaliteit en stresspreventie. Als je de volgende stap wilt zetten in je carrière, wilt sparren over ...
Sander Stokkink

Sander Stokkink

Utrecht
Sander is senior coach die professionals en leidinggevenden helpt bij veranderingen. Hij zet je in beweging door eerst stil te staan en bewust te worden van waaruit je handelt, jouw behoeftes en jouw onderliggende patronen. Hij helpt ...
Bas van Ommeren

Bas van Ommeren

Doorn
Bas uses his sharp eye and ear for what is not being said, to quickly get at the heart of the matter. He helps you to explore the key points in your question or your challenge. Bas will support you in your process with his ability to ...