Home 9 Coach 9 Carolien Wessels

Carolien Wessels

Coaching Oversijssel coachend leiderschap coach professional

Carolien is een expert op het gebied van persoonlijke en emotionele vraagstukken, maar ook in professionele communicatie of ontwikkelvraagstukken. Dit is een combinatie die een krachtige uitwerking heeft in haar coaching.

Ze begeleidt diverse thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, het creëren van een gezonde werk-privé balans, burn-out en stress management, effectieve communicatie, sociale interactie en het begeleiden van professionals in coachend leiderschap.

Zit je niet helemaal lekker in je vel en twijfel je of de keuzes die je maakt nog wel in lijn zijn met je innerlijke overtuigingen? Ben je eraan toe om met een coach te reflecteren op: wat wil je nog bereiken, waar ben je tevreden mee en zijn er nog mogelijkheden om je dromen en idealen te verwezenlijken?

Met haar communicatie achtergrond heeft Carolien talloze verandertrajecten begeleid en zet ze haar expertise in bij conflicthantering situaties. Naast verandering richt ze zich ook op ontwikkeling binnen leiderschap en coacht ze HSP-vraagstukken.

Carolien haar coachstijl: ze denkt in mogelijkheden en oplossingen, is transparant en komt snel tot de kern van de hulpvraag. Ze is intuïtief én staat met beide benen op de grond. Carolien helpt je met het helder krijgen van het vraagstuk, met het in kaart brengen van de gewenste situatie en uiteindelijk met de veranderfase. In relatief korte tijd ben je in staat om met lastige situaties om te gaan.

❀ Wandelcoaching | Carolien geeft graag wandelcoaching: ‘het is een fijne manier voor cliënten om letterlijk én figuurlijk in beweging te komen’.

Deel deze pagina


Hengelo
Stress & burn-out | Balans werk/privé | Communicatie | Conflict hantering | Leiderschap
12 jaar

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Caroline Hertog

Caroline Hertog

Waddinxveen
Als budgetcoach helpt Caroline mensen om weer uit te komen met hun inkomen. Ze is een specialist wanneer het gaat om gezinnen waar “gedoe” is over geld. Hoeveel er verdiend wordt, maakt daarbij niet uit. Ook bij twee keer modaal of ...
Heidi Kruize
Nieuw bij OnzeCoach

Heidi Kruize

Heb jij een loopbaanvraag, wil je krachtiger communiceren, beter omgaan met werkstress of zelf de regie terugpakken? Met scherpe vragen, krachtige tools en een frisse blik biedt Heidi een doortastende en praktische aanpak. Haar ...
Jacqueline Kempers

Jacqueline Kempers

Leiden
De spreuk “Op de windrichting heb je geen invloed maar wel op de stand van de zeilen” geeft in één zin aan waar Jacqueline voor staat. Het vinden van mogelijkheden en draagkracht staat centraal Zeilen is een grote hobby van haar en ...