Home 9 Wandelcoaching

             

Wandelcoaching

Met de zomer in het vooruitzicht is het ideale moment aangebroken om te genieten van de natuur en tegelijkertijd te werken aan jouw persoonlijke groei. De frisse lucht en het prachtige weer vormen de ideale setting voor inspirerende wandelcoachingssessies die helpen om stappen te zetten naar positieve verandering.

Door te wandelen tijdens coachingssessies bevorder je jouw mentale welzijn en tegelijkertijd ook jouw fysieke gezondheid. Beweging heeft bewezen positieve effecten op stressvermindering, concentratie en creativiteit.

 

Wandelcoaching kan worden toegepast op al onze coachthema’s,

Onze wandelcoaches

Al wandelend praten over wat je bezig houdt. We lopen samen, naast elkaar en af en toe staan we stil. Genietend van de natuur en het uitzicht in de Biesbosch. De beweging, de natuur, het naast elkaar lopen heeft een positieve werking op je systeem en zorgt dat je brein wat tot rust komt. Vanuit rust en ontspanning kom jij tot de beste oplossingen en ga je met een nieuw perspectief naar huis.

Caja Revenich

Biesbosch, NoordBrabant

Ontdek de betoverende Lieshoutse bossen tijdens jouw wandelcoachingssessies met Susanne. In dit bosgebied met vennetjes ervaar je de kracht van wandelcoaching, waarbij reflectie gemakkelijker wordt en de omgeving helpt bij het verhelderen en visualiseren van vraagstukken.

Susanne Biemans

Lieshoutse Bossen, Noord-Brabant

Ontdek de prachtige omgeving van Breda en haar nabije regio tijdens wandelcoachingssessies met Patricia. Samen gaan we vol enthousiasme aan de slag om jouw persoonlijke thema’s aan te pakken. Ervaar de verbindende kracht van wandelen in de natuur en laat het een bron van persoonlijke groei en verandering zijn.

Patricia de Regt

Breda en omstreken, NoordBrabant

Ontdek de helende kracht van de natuur tijdens wandelcoaching met Carolien Wessels in het prachtige Noordoost Twente. Laat de serene bossen, weidse heidevelden, kronkelende beekjes en idyllische meren je inspireren terwijl je in beweging komt en rust vindt voor persoonlijke groei en nieuwe inzichten.

Caroline Wessels

Noordoost Twente, Overijssel.

Laat je inspireren door de prachtige omgeving van Den Haag tijdens wandelcoaching met Gaby. Verken de betoverende bossen, duinen en het strand, terwijl Gaby je uitdaagt om in beweging te komen, zowel fysiek als in je werk en leven. De natuur fungeert als een waardevolle spiegel die je nieuwe en creatieve inzichten biedt op een verrassende en verfrissende manier.

Gaby Schaffrath

 

 Den Haag, Zuid-Holland, Hyacintenbos / Solleveld Strand en Duinen.

 

“Wandelcoaching biedt een unieke ervaring waarbij je in beweging komt en tegelijkertijd kunt werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.”

Ervaar de kracht van wandelcoaching in het Goffertpark in Nijmegen, Gelderland, met Ruud. Een ideale plek om te wandelen, reflecteren en nieuwe inzichten op te doen, afgestemd op jouw behoeften en conditie.

Ruud Joppen

Goffertpark (en omgeving) in Nijmegen, Gelderland

Ontdek de kracht van wandel- en golfcoaching met Camiel. Op inspirerende locaties zoals het betoverende natuurgebied Gement en de weelderige bossen van Vughterheide, creëert Camiel een omgeving waarin de schoonheid van de natuur en de stiltes om je heen bijdragen aan diepgaande inzichten. En voor een extra dynamische ervaring kun je kiezen voor een coachingssessie op een golfbaan naar keuze.

Camiel Engelen

 

 Natuurgebied Gement en Bossen Vughterheide, Noord-Brabant

 

Ontdek de kracht van wandelcoaching met Nicolette in betoverende locaties zoals Marienwaerdt, Haarsteegse Wiel en De Vlietlanden. Beweeg, adem bewust en gebruik al je zintuigen om diepgaande inzichten te verkrijgen. Ervaar de rust en ruimte van de natuur terwijl je stilstaat, reflecteert en jouw persoonlijke groei vormgeeft.

Nicolette Klaassens

Marienwaerdt in Beesd, Gelderland
Haarsteegse Wiel in Haarsteeg, Noord-Brabant
De Vlietlanden, Zuid-Holland

Op de betoverende landgoederen Bloemenheuvel en Bornia, te midden van bos en heidegebied, biedt Marieke wandelcoaching aan. Ervaar de weidsheid en aanwezigheid in de natuur terwijl je fysiek in beweging bent. Door bewust te zijn van je lichaam en gewaarwordingen, krijg je diepgaande inzichten en antwoorden. Tijdens de wandeling nemen we ook momenten om stil te staan, op een bankje te zitten en oefeningen te doen.

Marieke Tiedink

Landgoederen Bloemenheuvel en Bornia (Driebergen-Zeist, Utrecht

 

“Stap voor stap naar persoonlijke groei en succes met wandelcoaching bij OnzeCoach.”

Geniet van wandelingen langs de Rotte en in het Bergsche Bos, omringd door water, groen, molens en dijkjes. Wandelcoaching biedt unieke voordelen: naast elkaar lopen vergemakkelijkt gesprekken, natuurlijke stiltes geven ruimte voor reflectie en het samenzijn in de natuur helpt je meer aanwezig te zijn in het hier-en-nu. Ontdek de kracht van wandelcoaching door de linken tussen de buitenwereld en jouw eigen binnenwereld te leggen.

Annette Gieszen

Rottemeren – wandelen langs de Rotte en in Bergsche Bos, Zuid-Holland

Ervaar de betoverende natuur van dit bosrijk natuurgebied, met zijn prachtige paden, vennetjes en rustgevende bankjes. Wandelcoaching brengt je in beweging, waarbij je praat vanuit je hart, hoofd en buik. Ontdek de helende kracht en diepgang van de natuur. Adem de zuurstof in en vertrouw op je gevoel en intuïtie in de natuurrijke wereld van het Mastbos.

Hanneke Sweep-Roefs

 

 Het Mastbos in Breda, Noord-Brabant

 

 

Ontdek de kracht van wandelcoaching met Nicolette in betoverende locaties zoals Marienwaerdt, Haarsteegse Wiel en De Vlietlanden. Beweeg, adem bewust en gebruik al je zintuigen om diepgaande inzichten te verkrijgen. Ervaar de rust en ruimte van de natuur terwijl je stilstaat, reflecteert en jouw persoonlijke groei vormgeeft.

Karin Dekker

De Friese natuur tussen Heerenveen en Sneek, Friesland

Verken zowel het bruisende stadspark en historische centrum van Maastricht als het rustgevende buitengebied van Bemelen. In beweging kunnen we veel ontdekken, opmerken en onze creativiteit aanspreken. Wandelcoaching biedt de ruimte om te verkennen, te groeien en de kracht van de omgeving te benutten.

Claudia Thiessen

 

 Maastricht en Bemelen, Limburg

 

 

“Wandelcoaching is een ontspannen én krachtige manier om in beweging te komen, waardoor nieuwe inzichten en ideeën zich zullen ontvouwen.”

Verken de betoverende wandelgebieden van Onnerpolder, Appelbergen en Onneres, waar de afwisseling tussen polder, bos en es een inspirerende omgeving creëert. Onder begeleiding van Mariska ervaar je de rust en vertraging van het wandelen, waardoor gesprekken meer ruimte geven aan voelen in plaats van denken. Ontdek de helende kracht van de natuur en verkrijg diepgaande inzichten tijdens deze verrijkende wandelcoaching.

Mariska Beentjes

 Onnerpolder, Appelbergen, Onneres, Groningen

 

Verken de wandelgebieden van Amsterdam en Het Gooi, waar bos, hei en natuur een inspirerende omgeving bieden. Onder begeleiding van Zayra kom je letterlijk en figuurlijk in beweging, waardoor je cortisolniveaus dalen en je meer ontspant. Geniet van de verhoogde niveaus van serotonine en endorfine tijdens het wandelen, en laat je fysiek, mentaal en emotioneel in beweging zetten. Ervaar de kracht van wandelcoaching en ontdek nieuwe perspectieven tijdens deze verkwikkende sessies.

Zayra Muller

 

 Amsterdam, Noord-Holland, en Het Gooi, Utrecht

 

 

Ben je op zoek naar coaching en wil je tegelijkertijd in beweging komen? Ontdek de kracht van wandelcoaching met Gerni. Samen verkennen we prachtige locaties, omringd door natuurlijke schoonheid. We starten altijd vanuit een gezellige horecagelegenheid, klaar om de wandeling en coachingssessie te beginnen. Laat je perspectief verruimen en voel je beter tijdens onze wandelcoachingssessies. 

Gerni Luttikhuis

Appelbergen/Noordlaarderbos, Norg, Drenthe Natuurgebied Westerbroek, Groningen

Ervaar de betoverende kracht van wandelcoaching met Marja, gelegen in de nabijheid van het prachtige natuurlijke landschap van de Alde Feanen. Laat de natuurlijke omgeving je inspireren en breng je coachingervaring naar een hoger niveau

Marja Steegenga

Alde Feanen, Friesland

 

 

Geniet deze zomer van een bijzondere ervaring, waarbij Martine jou begeleidt tijdens wandelsessies langs de kustlijn. Ontspan en vind helderheid terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van de golven. Samen streven we naar meer rust, energie, zelfvertrouwen en werkplezier. Met behulp van gesprekstechnieken en oefeningen helpt Martine je om jezelf beter te leren kennen en de beste versie van jezelf te worden. Ontdek de kracht van strandcoaching en laat je inspireren door de schoonheid van de zee.

Martine Hilverda

 

 

 Zandvoort / Bloemendaal, Noord-Holland

Laat je gedachten vrijuit dwalen terwijl je door bossen, langs velden en de kalme Kromme Rijn loopt. Tijdens de rustgevende wandelingen zul je nieuwe wegen inslaan en buiten gebaande paden treden, wat leidt tot verfrissende inzichten en ideeën. Wandelcoaching biedt een ontspannen en tegelijkertijd krachtige manier om zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te komen.

Ity Hardy

Landgoed Rhijnauwen, Utrecht

 

 

Ontdek Wandelcoaching met OnzeCoach!

Ontdek de kracht van wandelcoaching en laat de natuur je inspireren op jouw persoonlijke groeipad.

Meld je aan voor individuele coaching en geef je interesse in wandelcoaching door aan je coach.

 

Wandelcoaching aanbieden in jouw organisatie?

Interesse in het aanbieden van wandelcoaching in jouw organisatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!