Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Rouw, verlies en ziekte

Verlies van geliefden, collega’s, maar ook van een baan of van gezondheid … Het is een feit dat ingrijpende levensgebeurtenissen een zware aanslag zijn op uw energie. Het beïnvloedt alle aspecten van uw leven en kan de grond onder uw voeten vandaan slaan. Hoe gaat u om met uzelf en de uitdagingen in uw werk- en thuissituatie? En wat doet u als de verwerking langer duurt dan gedacht of als er een stapeling is van uitdagingen?

Een gespecialiseerde coach helpt u om ruimte te vinden zodat u met uw verlies kunt omgaan.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op