Home 9 Thema 9 Executive coaching

Executive coaching

Krachtig coachtraject van vier sessies

Als executive is het belangrijk om te voldoen aan hoge eisen en presteren op hoog niveau. Om vitaal, wendbaar en effectief te blijven en om te gaan met complexe organisatiedynamiek, kan executive coaching een uitkomst bieden. Onze coaches helpen je bij het ontwikkelen van jouw leiderschapsvaardigheden en het behalen van jouw doelen, zodat je een duidelijk plan hebt voor jouw eigen toekomst.

Executive Coaching om jouw potentieel te maximaliseren

Als executive kan het moeilijk zijn om aan alle eisen en verwachtingen te voldoen en voortdurend te blijven presteren op hoog niveau. Daarom bieden wij executive coaching aan om je te helpen je vaardigheden te ontwikkelen en je potentieel te maximaliseren. Onze coaches zijn experts in het begeleiden van executives en hebben zelf ervaring met werken op dit niveau. Ze zullen je helpen je sterke en zwakke punten te identificeren en te ontwikkelen, en je helpen navigeren door de organisatiedynamiek en je positie in de organisatie te versterken. Door het ontwikkelen van jouw leiderschapsvaardigheden en het omgaan met uitdagende situaties, zoals conflicten, veranderingen of tegenslagen, zal onze coaching je helpen om te groeien en succesvol te zijn.

Ontwikkel persoonlijke en professionele vaardigheden met onze executive coaches

Onze executive coaches zijn experts in het begeleiden van professionals op hoog niveau en helpen jou bij het identificeren en ontwikkelen van jouw sterke en zwakke punten. Daarnaast kunnen ze je helpen navigeren door de organisatiedynamiek en je positie in de organisatie versterken.

De executive coaches zijn getraind om op een stevige en constructieve manier feedback te geven en te spiegelen op het hoogste niveau. Ze zijn flexibel en passen zich aan jouw behoeften en schema aan. Het coachtraject begint met een kennismakingsgesprek waarin jouw doelen en behoeften worden besproken. Op basis daarvan stellen jullie samen een plan op en worden er sessies ingepland om jouw vaardigheden en prestaties te verbeteren. Daarnaast kan de coach je helpen bij het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en het omgaan met uitdagende situaties zoals conflicten, veranderingen of tegenslagen.

Haal het beste uit jezelf als executive met executive coaching

Als executive is het belangrijk om het beste uit jezelf te halen en te werken aan jouw toekomst. Onze professionele en ervaren executive coaches maken deel uit van een landelijk netwerk en zijn beschikbaar voor zowel online als fysieke coaching. Via ons gebruiksvriendelijke coachplatform kun je zelf een coach uitkiezen en meteen een afspraak maken die past bij jouw behoeften en schema. Onze coaches weten precies wat er nodig is om succesvol te zijn op hoog niveau en zullen je uitdagen om jouw doelen te behalen. Het coachtraject wordt flexibel aangepast aan jouw behoeften, waardoor je het beste resultaat kunt behalen. Niet alleen zal het coachtraject jouw prestaties en vaardigheden verbeteren, maar het zal ook een positief effect hebben op jouw welzijn en vitaliteit, waardoor je effectiever en gelukkiger kunt werken.

Controleer direct of jouw organisatie al is aangesloten voor executive coaching. Als jouw organisatie nog niet is aangesloten, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van executive coaching.

Teamcoaching voor executives: versterk de prestaties van je team

Naast individuele executive coaching bieden wij ook teamcoaching voor executives aan binnen jouw organisatie. Het succes van een team is afhankelijk van de individuele prestaties van elk teamlid en de samenwerking tussen teamleden. Onze teamcoaches zijn experts in het begeleiden van teams op hoog niveau. Ze werken met het team aan het verbeteren van de teamdynamiek en communicatie en het ontwikkelen van effectieve samenwerkingsvaardigheden. Ook helpen ze het team om gezamenlijke doelen te stellen en deze te bereiken. Door middel van teamcoaching kunnen executives een sterk, hecht en succesvol team creëren dat optimaal functioneert en bijdraagt aan het succes van de organisatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze teamcoaching voor executives.

 
Coaches Executive coaching
Christine
Carolien
Marjoleine
Thérèse
Yuri
Patricia
Loek
Karin
Benjamin
Lieke
Martine
Dave
Christianne
Karla
Nicolette
Camiel

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw medewerkers toegang geven tot de beste coaches en daarmee ondersteunen in hun professionele ontwikkeling? 

Met OnzeCoach houd jij jouw medewerkers gemotiveerd, gedreven, vitaal en in ontwikkeling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.   

 

 

Neem contact op       

 

 

 

Andere thema’s

Therapeutische coaching

Therapeutische coaching

Wanneer je te maken hebt met zwaardere problemen, kan therapeutische coaching een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld als je vastloopt op je werk, moeite hebt met het verwerken van een traumatische gebeurtenis, of kampt met angst- of ...
Budgetcoaching

Budgetcoaching

Soms kan het lastig zijn om overzicht te houden over je financiële situatie, zelfs wanneer je een stabiel inkomen hebt. Veel van ons geven namelijk onbewust geld uit en houden geen rekening met onze uitgavenpatronen. Hierdoor kan het ...
Persoonlijke effectiviteit
Boost in je werkvermogen

Persoonlijke effectiviteit

Je merkt dat het belangrijk is om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Of het nu gaat om het behalen van doelen, het verbeteren van jouw communicatie of het versterken van jouw zelfvertrouwen, het vergroten van jouw ...