Home 9 Thema 9 Sparring en spiegelen

Sparring en spiegelen

Krachtig coachtraject van vier sessies

Soms heb je behoefte aan een sparringpartner die je kan helpen om inzicht te krijgen in onbewuste processen en gedragingen die je kunnen belemmeren. OnzeCoach biedt daarom coachtrajecten aan op het thema ‘Sparring en spiegelen’.

Spiegelen en reflecteren: inzicht krijgen in jouw blinde vlekken en onbewuste patronen

Het spiegelen van jouw gedrag en denkwijze is een belangrijk onderdeel van dit coachtraject. Door middel van spiegelen kun je je bewust worden van jouw blinde vlekken en onbewuste patronen, wat je helpt begrijpen waarom je soms vastloopt in jouw werk of bepaalde keuzes maakt. Onze senior coaches fungeren als ideale onafhankelijke sparringpartners en ondersteunen je hierbij.

Tijdens het coachtraject krijg je alle ruimte om jouw vraagstukken voor te leggen en samen met de coach je gedachten te ordenen en tot een besluit, idee of plan te komen. Dit geldt zowel voor praktische vraagstukken als voor terugkerende thema’s die je belemmeren in je werk. Door te spiegelen en te reflecteren kun je de onderstroom van je gedrag en gedachten onderzoeken.

Spiegelen als uitdaging: jouw grenzen verleggen en confrontatie aangaan

Het kan ook zijn dat je jouw grenzen wilt verleggen, de confrontatie met jezelf wilt aangaan of jouw blikveld wilt verruimen. Ook in dat geval is spiegelen enorm uitdagend, maar het zal altijd veel opleveren. Door jouw gedachten en gevoelens te delen met een coach, kun je nieuwe inzichten verkrijgen en jezelf verder ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in meer zelfvertrouwen, verbeterde communicatie of meer controle over jouw werk.

Ervaar de expertise van onze senior coaches tijdens het coachtraject ‘Sparring en spiegelen'”

Wij bieden senior coaches met verschillende specialisaties die jou kunnen begeleiden bij het stellen van de juiste vragen en het vinden van jouw eigen antwoorden. Dit gebeurt in een veilige en vertrouwde omgeving waarin alles wat besproken wordt tussen jou en de coach strikt vertrouwelijk is. Onze coaches hebben jarenlange ervaring en zijn in staat om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen.

Bij OnzeCoach bieden we landelijke dekking aan coaches, zodat er altijd een coach bij jou in de buurt is die bij jou past. Via ons online portal kun je zelf jouw coach kiezen op basis van specialisatie, locatie en beschikbaarheid. Als jouw werkgever is aangesloten voor medewerker coaching, dan kun je meteen een coachtraject aanvragen. Is jouw werkgever nog niet aangesloten bij OnzeCoach? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Experimenteer met ander gedrag onder begeleiding van paardencoach

Paardencoaching is een waardevolle aanvulling op het coachtraject ‘Sparring en spiegelen’, vooral wanneer je wilt werken aan het beter omgaan met emoties zoals woede, verdriet of trauma. Bij paardencoaching spiegelen de paarden direct wat er in jou leeft en reageren zonder oordeel. De paardencoach ziet daardoor snel wat prioriteit mag krijgen in jouw ontwikkeling en welke belemmerende overtuigingen er zijn. Op een veilige manier helpt hij of zij jou experimenteren met ander gedrag en verheldert de vraagstukken. 

Coaches Sparring en spiegelen
Christiane
Erik
Sara
Mariska
Christianne
Marjoleine
Camiel
Amandus
Susanne
Frederike
Gerni
Christine
Claudia
Paula
Patricia
Yuri
Hanneke
Ruud
Annette
Ellen
Solange
Jacqueline
Heidi
Karla
Sander

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw medewerkers toegang geven tot de beste coaches en daarmee ondersteunen in hun professionele ontwikkeling? 

Met OnzeCoach houd jij jouw medewerkers gemotiveerd, gedreven, vitaal en in ontwikkeling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.   

 

 

Neem contact op       

 

 

 

Andere thema’s

Samenwerken en teamwork

Samenwerken en teamwork

In je werk heb je te maken met anderen. Dat kunnen bijvoorbeeld collega’s, stakeholders, klanten en leveranciers zijn. Is er goed samenspel, dan is het resultaat goed. Maar een goede samenwerking is niet vanzelfsprekend. Misschien wil ...
Executive coaching

Executive coaching

Als executive is het belangrijk om te voldoen aan hoge eisen en presteren op hoog niveau. Om vitaal, wendbaar en effectief te blijven en om te gaan met complexe organisatiedynamiek, kan executive coaching een uitkomst bieden. Onze ...
Impactvergroting

Impactvergroting

Als je wilt dat jouw werk een grotere impact heeft en je meer invloed wilt hebben, kan een coachtraject gericht op impactvergroting je daarbij helpen. Tijdens dit traject krijg je inzicht in jouw belemmeringen en leer je hoe je jouw ...