Home 9 Thema 9 Sparring en spiegelen

Sparring en spiegelen

Krachtig coachtraject van vier sessies

Soms heb je behoefte aan een sparringpartner die je kan helpen om inzicht te krijgen in onbewuste processen en gedragingen die je kunnen belemmeren. OnzeCoach biedt daarom coachtrajecten aan op het thema ‘Sparring en spiegelen’.

Spiegelen en reflecteren: inzicht krijgen in jouw blinde vlekken en onbewuste patronen

Het spiegelen van jouw gedrag en denkwijze is een belangrijk onderdeel van dit coachtraject. Door middel van spiegelen kun je je bewust worden van jouw blinde vlekken en onbewuste patronen, wat je helpt begrijpen waarom je soms vastloopt in jouw werk of bepaalde keuzes maakt. Onze senior coaches fungeren als ideale onafhankelijke sparringpartners en ondersteunen je hierbij.

Tijdens het coachtraject krijg je alle ruimte om jouw vraagstukken voor te leggen en samen met de coach je gedachten te ordenen en tot een besluit, idee of plan te komen. Dit geldt zowel voor praktische vraagstukken als voor terugkerende thema’s die je belemmeren in je werk. Door te spiegelen en te reflecteren kun je de onderstroom van je gedrag en gedachten onderzoeken.

Spiegelen als uitdaging: jouw grenzen verleggen en confrontatie aangaan

Het kan ook zijn dat je jouw grenzen wilt verleggen, de confrontatie met jezelf wilt aangaan of jouw blikveld wilt verruimen. Ook in dat geval is spiegelen enorm uitdagend, maar het zal altijd veel opleveren. Door jouw gedachten en gevoelens te delen met een coach, kun je nieuwe inzichten verkrijgen en jezelf verder ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in meer zelfvertrouwen, verbeterde communicatie of meer controle over jouw werk.

Ervaar de expertise van onze senior coaches tijdens het coachtraject ‘Sparring en spiegelen'”

Wij bieden senior coaches met verschillende specialisaties die jou kunnen begeleiden bij het stellen van de juiste vragen en het vinden van jouw eigen antwoorden. Dit gebeurt in een veilige en vertrouwde omgeving waarin alles wat besproken wordt tussen jou en de coach strikt vertrouwelijk is. Onze coaches hebben jarenlange ervaring en zijn in staat om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen.

Bij OnzeCoach bieden we landelijke dekking aan coaches, zodat er altijd een coach bij jou in de buurt is die bij jou past. Via ons online portal kun je zelf jouw coach kiezen op basis van specialisatie, locatie en beschikbaarheid. Als jouw werkgever is aangesloten voor medewerker coaching, dan kun je meteen een coachtraject aanvragen. Is jouw werkgever nog niet aangesloten bij OnzeCoach? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Experimenteer met ander gedrag onder begeleiding van paardencoach

Paardencoaching is een waardevolle aanvulling op het coachtraject ‘Sparring en spiegelen’, vooral wanneer je wilt werken aan het beter omgaan met emoties zoals woede, verdriet of trauma. Bij paardencoaching spiegelen de paarden direct wat er in jou leeft en reageren zonder oordeel. De paardencoach ziet daardoor snel wat prioriteit mag krijgen in jouw ontwikkeling en welke belemmerende overtuigingen er zijn. Op een veilige manier helpt hij of zij jou experimenteren met ander gedrag en verheldert de vraagstukken. 

Coaches Sparring en spiegelen
Karla Wieringa
Patricia Wouters
Ellen Lesscher
Frederike Hollander
Annette Gieszen
Ruud Joppen
Solange Boasman
Marja Steegenga
Hanneke Sweep-Roefs
Sander Stokkink
Erik Schutten
Esther Poortvliet
Paula Laning
Susanne Biemans
Camiel Engelen
Amandus Boelens
Patricia de Regt
Christiane van den Berg
Jacqueline Kempers
Ron Groot
Marjoleine Jansen
Christine van Andel
Caja Revenich

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op       

Andere thema’s

Stressmanagement

Stressmanagement

Stress is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Het kan zelfs helpen om beter te presteren. Maar als stress chronisch wordt en je dagelijks last hebt van spanning, kan dit ons functioneren behoorlijk in de weg zitten. ...
Competentieontwikkeling

Competentieontwikkeling

In je werk ben je het meest gemotiveerd, effectief en succesvol wanneer je werk doet dat dichtbij jouw kern ligt. Waarbij je jouw competenties goed kunt inzetten of verder kunt ontwikkelen. Het is daarom slim om regelmatig een check ...
Executive coaching

Executive coaching

Als executive is het belangrijk om te voldoen aan hoge eisen en presteren op hoog niveau. Om vitaal, wendbaar en effectief te blijven en om te gaan met complexe organisatiedynamiek, kan executive coaching een uitkomst bieden. Onze ...