Home 9 Thema 9 Leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

Krachtig coachtraject van vier sessies

Iedere werknemer heeft recht op een goede leider. Dat geldt voor alle niveaus, formeel én informeel. Een leider neemt verantwoordelijkheid en geeft vorm aan het doel van de organisatie. Leiders zijn mensen die niet afwachten, maar initiatieven nemen. Zij bepalen in hoge mate het welbevinden en de resultaten van de medewerkers. Wil jij je ontwikkelen tot een stevige leider? Met jouw coach werk je aan zelfkennis; dat is essentieel en het geeft ruimte aan jezelf én aan de ander om in autonomie te groeien en bloeien. Zo werk je aan een betere verbinding met jezelf, je team en je organisatie. Ontwikkel jouw leiderschapskwaliteiten en investeer in de groei van jezelf en je team met een coachtraject op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten: volg een coachtraject op het gebied van leiderschapsontwikkeling

Als jij jouw leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen, dan is een coachtraject op het gebied van leiderschapsontwikkeling precies wat je nodig hebt. Samen met jouw coach ga je aan de slag om meer inzicht te krijgen in jouw sterke punten en uitdagingen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor anderen. Op deze manier bouw je aan een betere connectie met jezelf, jouw team en de organisatie.

Effectief leiderschap begint bij jou: ontdek jouw leiderschapsstijl met coaching

Leer hoe je een inspirerende en effectieve leider kunt zijn met coaching. Krijg inzicht in jouw persoonlijke leiderschapsstijl en ontwikkel nieuwe vaardigheden om anderen te motiveren en te betrekken bij de organisatiedoelen. Je leert ook hoe je kunt omgaan met weerstand, conflicten en moeilijke situaties om als leider beter te kunnen functioneren en meer impact te kunnen hebben.

Vind jouw ideale leiderschapscoach bij OnzeCoach

Onze coaches zijn experts in leiderschapsontwikkeling en maken deel uit van een landelijk netwerk. Of je nu kiest voor online of fysieke coaching, wij hebben een professionele en ervaren coach voor jou beschikbaar. Het is gemakkelijk om de perfecte coach voor jou te vinden via ons gebruiksvriendelijke platform. Je kunt direct een afspraak maken die past bij jouw schema en behoeften. Door het vinden van de ideale coach, het volgen van het traject en het serieus nemen van de feedback, kan een coachtraject op het gebied van leiderschapsontwikkeling jouw persoonlijke en professionele groei bevorderen en positief bijdragen aan de organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat coaching voor jouw leiderschap kan betekenen!

Controleer direct of jouw organisatie al is aangesloten voor leiderschapsontwikkeling coaching. Als jouw organisatie nog niet is aangesloten, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van leiderschapsontwikkeling.

 

Ontwikkel leiderschap binnen jouw team: Teamcoaching op maat bij OnzeCoach

Naast individuele coaching op het gebied van leiderschapsontwikkeling, biedt OnzeCoach ook Teamcoaching op maat aan voor organisaties. Teamcoaching kan ingezet worden om leiderschap te ontwikkelen binnen het team en zo de samenwerking en prestaties te verbeteren. Het thema ‘Leiderschap’ richt zich specifiek op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden binnen het team, het verbeteren van de communicatie tussen leiders en teamleden en het bevorderen van een cultuur van leiderschap binnen het team. Onze ervaren teamcoaches kunnen samen met het team werken aan deze doelen en zo bijdragen aan een effectievere en succesvollere organisatie.

Coaches Leiderschapsontwikkeling
Zayra Muller
Sander Stokkink
Gerni Luttikhuis
Martine Hilverda
Claudia Thiessen
Renate Damen
Marjoleine Jansen
Martine de Troije
Carolien Wessels
Lieke Bruijn
Christine van Andel
Annette Gieszen
Karin Dekker
Solange Boasman
Yuri Kweekel
Hanneke Sweep-Roefs
Dave Clifford
Sandra Djukanovic
Christiane van den Berg
Loek Vaessen
Karla Wieringa
Frederike Hollander
Patricia Wouters
Bas van Ommeren
Nicolette Klaassens
Camiel Engelen
Patricia de Regt
Thérèse Janssen
Marloes Munsterhuis
Gaby Schaffrath

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op       

Andere thema’s

Personal branding

Personal branding

Hoe jij jezelf presenteert en positioneert binnen jouw werkcontext is essentieel. Maar hoe kom jij over? En hoe congruent is jouw uitstraling met wie jij werkelijk bent? Een gespecialiseerde coach kan jou helpen om meer duidelijkheid ...
Conflicthantering

Conflicthantering

Het effectief omgaan met conflicten, oftewel conflicthantering, is van groot belang voor zowel je werk als privéleven. Conflicten kunnen namelijk een flinke impact hebben op beide gebieden. Het is daarom van belang om te leren hoe je ...
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de basis van een gelukkig leven, of dat nu privé of op het werk is. Een gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen kan ervoor zorgen dat je niet goed functioneert. Gelukkig is er iets aan te doen! Samen met jouw coach ...