Home 9 Thema 9 Communicatie en interactie

Communicatie en interactie

Krachtig coachtraject van vier sessies

Miscommunicatie, een misverstand, irritaties … Het is niet vreemd als je hier wel eens mee te maken krijgt. We luisteren soms maar half, vullen in voor de ander of zijn gewoonweg niet duidelijk in onze communicatie. Met een communicatie coach van OnzeCoach onderzoek je hoe effectief jouw wijze van communiceren is en hoe de interactie met anderen verloopt. Ben je zuiver en bewust in jouw waarneming? Wordt jouw boodschap goed begrepen? Bereik je wat je wilt met jouw gesprekken? Zorg je voor een goede balans tussen praten en diepgaand luisteren? Met een communicatie coach van OnzeCoach bereik je snel de kern en behaal je veel resultaat in het verbeteren van jouw communicatie.

Wat is communicatie en interactie training?

Communicatie en interactie coaching richt zich op het verbeteren van de manier waarop mensen communiceren en interacteren met anderen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Het gaat niet alleen om het overbrengen van jouw boodschap, maar ook om het begrijpen van de boodschap van anderen en het opbouwen van sterke relaties. Door communicatie en interactie coaching kun je leren hoe je niet alleen duidelijk en effectief communiceert, maar ook hoe je non-verbale signalen kunt interpreteren en assertief kunt zijn zonder agressief over te komen.

Als je beter wilt worden in communiceren en interacteren met anderen, dan kan een goede communicatie en interactie training jou helpen om beter te luisteren, feedback te geven en te ontvangen, en constructieve gesprekken te voeren. Dit kan vooral handig zijn als je bijvoorbeeld werkt in een team of veel samenwerkt met anderen. Door deze vaardigheden te verbeteren, kun je conflicten verminderen en relaties met collega’s verbeteren. Bovendien kan het verbeteren van communicatieve vaardigheden leiden tot hogere productiviteit en betere resultaten op het werk.

Verbeter jouw communicatie- en interactievaardigheden met persoonlijke begeleiding

Onze coaches werken één-op-één met jou om jouw communicatie- en interactievaardigheden te verbeteren. Door persoonlijke begeleiding en feedback krijg je snel inzicht in jouw communicatiepatronen en -gewoonten en kun je werken aan het verbeteren van jouw interactie met anderen.

Vind de perfecte communicatie coach bij OnzeCoach

Dit coaching traject bij OnzeCoach is gericht op communicatie en interactie. Bij OnzeCoach vind je de perfecte communicatie coach voor jou. Onze communicatiecoaches zijn experts in het verbeteren van je communicatieve vaardigheden en bieden praktische hulpmiddelen en technieken om jouw communicatie te verbeteren en de interactie met anderen te optimaliseren. Of je nu wilt werken aan effectieve communicatie met collega’s, klanten of leidinggevenden, onze coaches zijn er om je te helpen zelfverzekerd te zijn in elke communicatiesituatie. Als je worstelt met het geven van feedback, het voeren van lastige gesprekken of het verbeteren van je relatie met collega’s, kunnen onze communicatiecoaches je begeleiden en ondersteunen om te groeien op dit gebied.

Het vinden van een geschikte coach is gemakkelijk via ons gebruiksvriendelijke platform. Controleer of je werkgever is aangesloten bij OnzeCoach en medewerker coaching aanbiedt en begin vandaag nog met communicatie en interactie coaching door middel van een coach traject.

Coaches Communicatie en interactie
Marjoleine Jansen
Susanne Biemans
Bas van Ommeren
Amandus Boelens
Gerni Luttikhuis
Caja Revenich
Ity Hardy
Karin Dekker
Hanneke Sweep-Roefs
Solange Boasman
Yuri Kweekel
Lieke Bruijn
Jacqueline Kempers
Elvira Lesman
Marloes Munsterhuis
Anneke Dekker
Frederike Hollander
Sander Stokkink
Ron Groot
Erik Schutten
Ellen Lesscher
Paula Laning

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op       

Andere thema’s

Budgetcoaching

Budgetcoaching

Soms kan het lastig zijn om overzicht te houden over je financiële situatie, zelfs wanneer je een stabiel inkomen hebt. Veel van ons geven namelijk onbewust geld uit en houden geen rekening met onze uitgavenpatronen. Hierdoor kan het ...
Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Je merkt dat het belangrijk is om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Of het nu gaat om het behalen van doelen, het verbeteren van jouw communicatie of het versterken van jouw zelfvertrouwen, het vergroten van jouw ...
Executive coaching

Executive coaching

Als executive is het belangrijk om te voldoen aan hoge eisen en presteren op hoog niveau. Om vitaal, wendbaar en effectief te blijven en om te gaan met complexe organisatiedynamiek, kan executive coaching een uitkomst bieden. Onze ...