Home 9 Coach 9 Amandus Boelens

Amandus Boelens

loopbaan, talentontwikkeling, vitaliteitcoach Utrecht

Ontwikkel jezelf blijvend met de betrokken en effectieve aanpak die Amandus te bieden heeft.

Amandus is met zijn ruim 25 jaar ervaring een echte expert in zijn vak. Zijn brede kennis en ervaring en het kunnen toepassen van verschillende technieken gecombineerd met zijn nieuwsgierige en open-minded benadering maken hem een coach die inspireert en je in beweging brengt.

Leer hoe je op een gezonde manier grenzen kunt stellen. Krijg inzicht in jouw rol binnen een organisatie en hoe jij daar als persoon meer grip op kan krijgen. Overwin de valkuilen van perfectionisme. Leer prioriteiten stellen, neem minder hooi op je vork en blijf productief en efficiënt. Zit je te veel in je hoofd en wil je meer connectie met je gevoel? Of beter omgaan met je energie?

Je kan bij hem voor elk thema terecht, van te veel ‘op je bord nemen’, assertiviteit, perfectionisme, persoonlijke & talent ontwikkeling tot loopbaan vraagstukken.

Sinds een aantal jaar begeleidt hij met veel passie en expertise mensen richting nieuw werk na ziekte. Welke keuzes zijn er belangrijk na een ingrijpende gebeurtenis, wat is je nieuwe perspectief en hoe zorg je dat je in balans blijft?

Amandus staat bekend om zijn aandacht, rust en humor in zijn coaching. Hij luistert scherp naar wat er gezegd wordt en weet snel tot de kern door te dringen.

Zijn open houding, heldere waarneming, betrokkenheid en motiverende opdrachten zijn kenmerkend voor zijn aanpak.

Deel deze pagina


Utrecht
Loopbaanontwikkeling | Persoonlijke effectiviteit | Communicatie en Interactie
16 jaar

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Start een pilot of vraag hier de offerte aan. 

 

Andere coaches

Christine van Andel

Christine van Andel

Zoetermeer
Christine has worked in various HR Management and Consultancy roles at several (international) organizations for more than 15 years. For several years now she is an independent coach and works mainly with female professionals and ...
Jacqueline Kempers

Jacqueline Kempers

Leiden
De spreuk “Op de windrichting heb je geen invloed maar wel op de stand van de zeilen” geeft in één zin aan waar Jacqueline voor staat. Het vinden van mogelijkheden en draagkracht staat centraal Zeilen is een grote hobby van haar en ...
Nicolette Klaassens

Nicolette Klaassens

Haarsteeg
Mensen die zich goed uitdrukken en positioneren hebben meer impact en invloed. Als je je daarin wil ontwikkelen, is Nicolette een vakspecialist en een goede sparringpartner. Nicolette is een senior (loopbaan) coach, heeft een ...