Home 9 Nieuws 9 ???? ??????

???? ??????

Vandaag is het Blue Monday. De dag waarop de meeste mensen zich neerslachtig, somber of depri voelen. Goede voornemens zijn mislukt, de vakanties zijn vaak nog ver weg en de dagen zijn nog donker. Maar niet getreurd: wij hebben alvast wat tips voor je verzameld om deze dag door te komen.

1. Geniet van de mensen om je heen en laat ze dat op Blue Monday nog eens extra merken. ?????? ??? ??????????.
2. Maak plannen. Zo heb je iets om naar uit te kijken en zet je de eerste stap naar een ????????? ????????.
3. Pak pen en papier en maak een lijstje van dingen die je gelukkig maken. Dankbaar zijn stemt je positief en geeft je een ????????? ???????.
4. Plan regelmatig een pauze en ga naar buiten voor frisse lucht. Dit helpt je stemming te verbeteren, energie te verhogen en ????????? ?? ?? ?? ???????.
5. Start vandaag met het inplannen van jouw eerste coachgesprek, om eindelijk eens goed te gaan werken aan datgene waar je al langere tijd mee worstelt. ??? ?? ?????? ???? ???????? ???????????? ????????????.

Door deze aspecten (o.a. reflectie, zicht op ontwikkeling & mogelijkheden, investeren in je welzijn) te integreren in je dagelijks (werkend) leven leg je niet alleen een stevige basis voor een positieve en veerkrachtige mindset, maar creëer je ook een omgeving waarin je professioneel en persoonlijk kunt groeien.

Bekijk de coachmogelijkheden voor jouw als medewerker en start jouw traject via jouw werkgever vandaag!

Is jouw werkgever nog niet aangesloten? Dit is eenvoudig en snel voor jouw organisatie ingericht. Ook voor eenmalige trajecten.

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs