Home 9 Nieuws 9 Het belang van het kiezen van een eigen coach

Het belang van het kiezen van een eigen coach

𝑨𝒍𝒍𝒆𝒆𝒏 𝒘𝒂𝒏𝒏𝒆𝒆𝒓 𝒆𝒓 𝒆𝒆𝒏 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒐𝒏𝒍𝒊𝒋𝒌𝒆 𝒌𝒍𝒊𝒌 𝒆𝒏 𝒘𝒆𝒅𝒆𝒓𝒛𝒊𝒋𝒅𝒔 𝒗𝒆𝒓𝒕𝒓𝒐𝒖𝒘𝒆𝒏 𝒊𝒔 𝒌𝒂𝒏 𝒋𝒊𝒋 𝒋𝒐𝒖𝒘 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒐𝒏𝒍𝒊𝒋𝒌𝒆 𝒈𝒓𝒐𝒆𝒊 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒔𝒆𝒓𝒆𝒏.

In welke fase je ook in je werkloopbaan zit: kort/ lang, tegen een bore- / burnout, volop in ontwikkeling of juist vastgelopen, in alle situaties heb je baat bij een coach. Vaak ben je bewust van je patronen en je gedrag maar kan je deze niet doorbreken. Maar ook je onbewuste patronen zijn bepalend in je werksituatie en je vitaliteit.  Een coach geeft je inzicht, maakt je bewust van ontwikkelpotentie en geeft je tools om weer vitaler met zaken om te gaan zoals: veranderingen en tegenslagen; ze geven een steuntje in de rug. Zelfs als je (al) heel bevlogen te werk gaat kan een coach je helpen om langdurig inzetbaar te blijven om bijvoorbeeld niet continu te sprinten.

Bij ons is het kiezen van je eigen coach een belangrijk onderdeel van het traject. Alleen wanneer er een persoonlijke klik en wederzijds vertrouwen is kan jij jouw persoonlijke groei realiseren.

We hebben een team van zestig coaches, verspreidt over heel Nederland. De coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9+. Bekijk hier al onze coaches en kies welke coach het beste bij jou en jouw hulpvraag past.

𝑾𝒆𝒆𝒕 𝒋𝒆 𝒏𝒊𝒆𝒕 𝒘𝒂𝒕 𝒋𝒐𝒖𝒘 𝒄𝒐𝒂𝒄𝒉𝒗𝒓𝒂𝒂𝒈 𝒊𝒔? Onze coaches hebben jarenlange ervaring en zijn experts in hun vak. Zij weten in een gesprek snel tot de kern te komen en helpen jou tot jouw hulp- of ontwikkelvraag te komen.

Ontdek onze coachthema’s & coaches.

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs

10 tips voor een stressvol leven

10 tips voor een stressvol leven

Expert aan het woord Joanke Sierksma Er zijn behoorlijk wat manieren om stress te krijgen. Hier geef ik je een aantal voorbeelden. Stress is een bijzonder ding, het komt uit onverwachte hoeken en vaak als je het totaal niet ...