Home 9 Nieuws 9 Het belang van het kiezen van een eigen coach

Het belang van het kiezen van een eigen coach

?????? ??????? ?? ??? ???????????? ???? ?? ?????????? ?????????? ?? ??? ??? ???? ???????????? ????? ??????????.

In welke fase je ook in je werkloopbaan zit: kort/ lang, tegen een bore- / burnout, volop in ontwikkeling of juist vastgelopen, in alle situaties heb je baat bij een coach. Vaak ben je bewust van je patronen en je gedrag maar kan je deze niet doorbreken. Maar ook je onbewuste patronen zijn bepalend in je werksituatie en je vitaliteit.  Een coach geeft je inzicht, maakt je bewust van ontwikkelpotentie en geeft je tools om weer vitaler met zaken om te gaan zoals: veranderingen en tegenslagen; ze geven een steuntje in de rug. Zelfs als je (al) heel bevlogen te werk gaat kan een coach je helpen om langdurig inzetbaar te blijven om bijvoorbeeld niet continu te sprinten.

Bij ons is het kiezen van je eigen coach een belangrijk onderdeel van het traject. Alleen wanneer er een persoonlijke klik en wederzijds vertrouwen is kan jij jouw persoonlijke groei realiseren.

We hebben een team van zestig coaches, verspreidt over heel Nederland. De coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9+. Bekijk hier al onze coaches en kies welke coach het beste bij jou en jouw hulpvraag past.

???? ?? ???? ??? ???? ?????????? ??? Onze coaches hebben jarenlange ervaring en zijn experts in hun vak. Zij weten in een gesprek snel tot de kern te komen en helpen jou tot jouw hulp- of ontwikkelvraag te komen.

Ontdek onze coachthema’s & coaches.

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs

Hoe haal je het beste uit je medewerkers?

Hoe haal je het beste uit je medewerkers?

??? ??-???????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???????????????? ???? ?? ???????????? ??? ?? ??????????? ?? ??????? ?? ??????????? ??? ??????. In het huidige tijdperk, waarin verandering de enige constante lijkt te zijn, is dat een flinke ...
Trots op onze coaches!

Trots op onze coaches!

Een paar weken geleden hebben we weer de coach certificaten uitgereikt. De hoge cijfers laten zien hoe tevreden onze cliënten zijn maar nog beter laat het zien hoe goed de coaches zijn. Al onze ruim 60 professionele en ervaren coaches ...