Home 9 Thema 9 Competentieontwikkeling

Competentieontwikkeling

Krachtig coachtraject van vier sessies

In je werk ben je het meest gemotiveerd, effectief en succesvol wanneer je werk doet dat dichtbij jouw kern ligt. Waarbij je jouw competenties goed kunt inzetten of verder kunt ontwikkelen. Het is daarom slim om regelmatig een check te doen. Met een coach bekijk je welk gedrag of welke vaardigheden je extra aandacht wilt geven. Ook sta je stil bij wat de organisatie van je verlangt en wat dit met jou doet: geeft het energie of kost het energie? Coaching op competentieontwikkeling is een mooie investering in jezelf en jouw werk en het helpt om keuzes te maken voor de toekomst

Competentieontwikkeling: samen je talenten laten groeien

Met onze coachtrajecten op het thema competentieontwikkeling gaan we samen met jou aan de slag om te bepalen welke vaardigheden en gedrag je extra aandacht wilt geven. We bekijken waar jouw sterke punten liggen en waar ruimte is voor verbetering. Zo helpen we je om je talenten verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Tijdens het coachtraject staan we niet alleen stil bij jouw persoonlijke doelen, maar ook bij wat de organisatie van je verlangt. We bekijken samen hoe je hier het beste op kunt inspelen en hoe je jouw competenties kunt inzetten om de doelstellingen van de organisatie te behalen. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en energie in je werk en helpt je om te groeien binnen je functie.

Versterk jezelf en je organisatie met competentieontwikkeling

Competentieontwikkeling wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Met de veranderende wereld, de snelheid van ontwikkeling en kennis is het belangrijk om wendbaar te zijn en jezelf te ontwikkelen. Met het opdoen van nieuwe vaardigheden en kennis kan je jezelf versterken in je werk en je werk beter uit voeren. Ook verbeter je jouw output, leidt dit tot hogere productiviteit en verbeter je de resultaten voor jouw organisatie. Krijg meer inzicht, kennis en nieuwe energie om innoveren en mee te bewegen aan veranderende omstandigheden.

Snel en gemakkelijk een geschikte coach vinden bij OnzeCoach

Bij OnzeCoach kunnen medewerkers direct een afspraak maken met een coach naar keuze, zonder wachttijden. Dankzij ons gebruiksvriendelijke platform vind je snel een geschikte en ervaren coach voor jouw coachthema. Controleer of jouw werkgever is aangesloten bij OnzeCoach voor medewerker coaching en start meteen met een coachtraject gericht op competentieontwikkeling.

Ontwikkel je talenten: Het competentieontwikkelingsprogramma

Naast het standaard individuele coachtraject bieden wij ook een uitgebreid programma op het gebied van competentieontwikkeling aan.
Het competentieontwikkeling programma biedt persoonlijke coaching aan om vaardigheden en prestaties te verbeteren, wendbaarheid te vergroten en nieuwe werkuitdagingen aan te gaan. Het programma biedt inzicht in persoonlijke talenten, loopbaanmogelijkheden en helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden en kennis. Competentieontwikkeling heeft voordelen voor zowel medewerkers als organisaties, waaronder groei in prestaties, verhoogde productiviteit en hogere motivatie en betrokkenheid van medewerkers.

Coaches Competentieontwikkeling
Paula Laning
Anneke Dekker
Christiane van den Berg
Carolien Wessels
Amandus Boelens
Yuri Kweekel
Sandra Djukanovic
Thérèse Janssen
Zayra Muller
Erik Schutten

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op       

Andere thema’s

Impactvergroting

Impactvergroting

Als je wilt dat jouw werk een grotere impact heeft en je meer invloed wilt hebben, kan een coachtraject gericht op impactvergroting je daarbij helpen. Tijdens dit traject krijg je inzicht in jouw belemmeringen en leer je hoe je jouw ...
Senior in loopbaanregie

Senior in loopbaanregie

Als je aan het einde van je loopbaan bent, kan het voelen alsof je de controle kwijt bent. Misschien maak je je zorgen over je inzetbaarheid en gezondheid, of ben je bang dat je je baan verliest door een reorganisatie. Aan de andere ...
Communicatie en interactie

Communicatie en interactie

Miscommunicatie, een misverstand, irritaties … Het is niet vreemd als je hier wel eens mee te maken krijgt. We luisteren soms maar half, vullen in voor de ander of zijn gewoonweg niet duidelijk in onze communicatie. Met een ...