Home 9 Thema 9 Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Krachtig coachtraject van vier sessies

Je merkt dat het belangrijk is om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Of het nu gaat om het behalen van doelen, het verbeteren van jouw communicatie of het versterken van jouw zelfvertrouwen, het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit kan je helpen om duidelijker en makkelijker resultaten te boeken en daarbij meer plezier en ontspanning te ervaren. Gelukkig kan coaching je hierbij helpen. Met een coachtraject op het thema ‘persoonlijke effectiviteit’ pak je dit thema voortvarend op en leer je door te doen.

Vergroot jouw persoonlijke effectiviteit met coaching

Een belangrijk onderdeel van coaching op het thema ‘persoonlijke effectiviteit’ is het verkrijgen van meer zicht en grip op jouw patronen en overtuigingen. Vaak zijn het namelijk deze patronen en overtuigingen die jou belemmeren om jouw kwaliteiten optimaal te benutten en jouw doelen te bereiken. Een coach kan je helpen om deze patronen en overtuigingen te herkennen en te doorbreken, zodat je meer vrijheid en keuzemogelijkheden krijgt. Hierdoor kun je beter omgaan met uitdagingen en tegenslagen en kun je jouw persoonlijke effectiviteit vergroten.

Tijdens het coachtraject ga je aan de slag met praktische oefeningen en opdrachten die gericht zijn op het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit. Je gaat ontdekken welke overtuigingen en patronen jou belemmeren om optimaal te presteren en hoe je deze kunt ombuigen. Je leert nieuwe vaardigheden en technieken die je direct in jouw werk kunt toepassen. Zo ga je stap voor stap groeien en bouwen aan jouw persoonlijke effectiviteit.

Versnel jouw ontwikkeling

Coaching op het thema ‘persoonlijke effectiviteit’ versnelt jouw ontwikkeling behoorlijk. Je krijgt meer inzicht in jouw sterke punten en leerpunten en je leert hoe je deze kunt inzetten om jouw doelen te bereiken. Door middel van feedback en reflectie leer je steeds beter hoe je jouw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten. Zo kun je jouw ontwikkeling versnellen en doelen behalen die eerder onbereikbaar leken.

Meer rust en werkplezier

Een hogere persoonlijke effectiviteit leidt niet alleen tot betere resultaten, maar ook tot meer rust en werkplezier. Door meer grip te krijgen op jouw denken en handelen, kun je jouw werk efficiënter en effectiever uitvoeren. Dit leidt tot meer voldoening en ontspanning in jouw werk. Bovendien zul je merken dat jouw positieve veranderingen ook effect hebben op jouw omgeving, zoals collega’s en leidinggevenden.

Meld je aan voor coaching bij OnzeCoach

Wil jij ook jouw persoonlijke effectiviteit vergroten? Meld je dan aan voor coaching bij OnzeCoach. Onze ervaren coaches staan voor je klaar om jou te begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan we op zoek naar jouw sterke punten en leerpunten en helpen we je deze om te zetten in effectieve gewoontes en gedragingen.

Wij hebben een landelijk netwerk aan ervaren coaches die jou graag begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien hanteren wij geen wachttijden, dus je kunt direct een afspraak inplannen. Wacht niet langer en investeer in jouw persoonlijke effectiviteit met OnzeCoach!
Controleer meteen of jouw organisatie is aangesloten voor medewerker coaching 


De voordelen van persoonlijke effectiviteit coaching voor werkgevers en werknemers

Persoonlijke effectiviteit is niet alleen belangrijk voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Medewerkers die hun persoonlijke effectiviteit vergroten, zijn beter in staat om hun taken en verantwoordelijkheden uit te voeren en halen meer voldoening uit hun werk. Dit heeft weer een positief effect op de algehele prestaties van het team en de organisatie. Als werkgever kun je daarom investeren in de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. OnzeCoach biedt naast individuele coaching ook coachingstrajecten voor teams en organisaties.

Coaching aanbieden aan jouw medewerkers? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jouw team of organisatie kunnen helpen groeien. 

Coaches Persoonlijke effectiviteit
Thérèse Janssen
Zayra Muller
Lieke Bruijn
Erik Schutten
Amandus Boelens
Gaby Schaffrath
Anneke Dekker
Nicolette Klaassens
Paula Laning
Hanneke Sweep-Roefs
Martine Hilverda
Solange Boasman
Christine van Andel
Susanne Biemans
Elvira Lesman
Karin Dekker
Gerni Luttikhuis
Christiane van den Berg
Marloes Munsterhuis
Yuri Kweekel
Renate Damen
Camiel Engelen
Caja Revenich
Bas van Ommeren
Annette Gieszen
Sandra Djukanovic

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op       

Andere thema’s

Veerkracht

Veerkracht

Ervaar jij uitputting en een gebrek aan energie om jezelf weer op te peppen? Lijken zelfs kleine gebeurtenissen je van slag te maken en merk je dat je incasseringsvermogen is afgenomen? Als je vaak hoort dat je je druk maakt om niets, ...
Burn-out preventie

Burn-out preventie

Krijg grip op werkstress en voorkom een burn-out met de professionele ondersteuning van onze burn-out coaches. Als medewerker binnen een bedrijf of organisatie is het soms een uitdaging om om te gaan met hoge werkdruk en het succesvol ...
Samenwerken en teamwork

Samenwerken en teamwork

In je werk heb je te maken met anderen. Dat kunnen bijvoorbeeld collega’s, stakeholders, klanten en leveranciers zijn. Is er goed samenspel, dan is het resultaat goed. Maar een goede samenwerking is niet vanzelfsprekend. Misschien wil ...