Managementvaardigheden

U heeft als manager de verantwoordelijkheid om zaken tijdig en goed voor elkaar te krijgen. Het is belangrijk om te weten hoe u uzelf en anderen motiveert om de afdelings- en organisatiedoelen te begrijpen en te bereiken.

Hoe creëert u draagvlak bij uw team om tot de beste resultaten te komen? Wanneer bent u meer sturend en wanneer coachend? Hoe smeedt u een hecht team waarin individuele talenten optimaal ingezet worden? Hoe viert u de successen? Zomaar een aantal thema’s waar één van onze ervaren coaches u bij kan helpen. Dat versterkt u, uw team en uw organisatie.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op