Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Managementvaardigheden

U heeft als manager de verantwoordelijkheid om zaken tijdig en goed voor elkaar te krijgen. Het is belangrijk om te weten hoe u uzelf en anderen motiveert om de afdelings- en organisatiedoelen te begrijpen en te bereiken.

Hoe creëert u draagvlak bij uw team om tot de beste resultaten te komen? Wanneer bent u meer sturend en wanneer coachend? Hoe smeedt u een hecht team waarin individuele talenten optimaal ingezet worden? Hoe viert u de successen? Zomaar een aantal thema’s waar één van onze ervaren coaches u bij kan helpen. Dat versterkt u, uw team en uw organisatie.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op