Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Speedcoaching

Wilt u de deelnemers van uw Event of HR-meeting iets waardevols meegeven? Laat OnzeCoach dan speedcoaching verzorgen. 

Razendsnel komen we tot de kern én weten te raken! Vele organisaties zijn u al voorgegaan, zoals Ahold, DSM en AkzoNobel. 

Ook als uw organisatie niet is aangesloten bij OnzeCoach, kunnen we met een grote of kleine groep coaches op een speelse wijze verdieping aanbrengen op een door u georganiseerd Event.

alle speciale coachdiensten

Meerwaarde voor uw Event

Speedcoaching is fris én diepgaand. Het geeft uw Event op een speelse manier meerwaarde. En wij regelen het voor u.

Uw deelnemers gaan naar huis met een belangrijk inzicht. Dat is weer eens wat anders dan een goodie bag! 

De ins en outs van speedcoaching

Kwartier

Een speedcoachingsgesprek duurt slechts vijftien minuten. Een kwartier in een snelkookpan met bijzondere resultaten. We hebben er veel ervaring mee!

Resultaat

Het lijkt bijna onmogelijk dat je in een kwartier tijd resultaat kunt boeken. En toch is het zo. OnzeCoach coaches weten ieder kwartier optimaal te benutten.

Planning

Wij kunnen het plannen van de speedcoachingsgesprekken makkelijk maken met behulp van onze Eventplanner. Zo past het altijd in uw dagplanning.
U wilt weten hoe wij met speedcoaching uw Event meerwaarde kunnen geven?
neem nu contact op