Home 9 Achtergrond 9 Yuri Kweekel

Yuri Kweekel

Persoonlijke effectiviteit, Leiderschap en Loopbaanvraagstukken | Talentcoach

Yuri heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling. In eerste instantie vanuit diverse dienstverbanden. Vanaf 2007 als ondernemer. Hij is assessor en Talentcoach. Yuri begeleidt professionals, managers, medewerkers en (management)teams op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap en loopbaanvraagstukken. Als coach werkt(e) hij onder andere voor grote organisaties als DSM, Ahold, AkzoNobel, De Nederlandsche Bank en BAM. Maar ook voor middelgrote en kleine organisaties en particulieren. Hij werkt pragmatisch: verhelderend, soms confronterend en altijd gericht op persoonlijke effectiviteit en (gedrags)verandering.

Achtergrond

Yuri is opgeleid als sociaal-cultureel wetenschapper aan de Vrije Universiteit.Hij heeft hiernaast twee post-HBO coachopleidingen succesvol afgerond (Basisopleiding Coaching en Lichaamsgericht Coachen). Zijn loopbaan speelt zich volledig af op het domein van ‘mens en arbeid’. Via KPMG, Staffplanning en Vitae is hij in 2007 als partner toegetreden tot de DRB Groep (Executive Search). Vanaf 2011 is Yuri vennoot binnen In Good Company, buro voor talentontwikkeling. Als coach heeft Yuri professionals en teams begeleid vanuit diverse invalshoeken (bv. zelfvertrouwen, leiderschap, grenzen stellen, feedback geven en ontvangen). Belangrijke opdrachtgevers: DSM, Ahold, AkzoNobel, De Nederlandsche Bank, Fontys Hogescholen, BAM, APG, Enexis, Ministerie van Defensie, de Rolf Groep, Joolz, Dirk van den Broek en de Hartstichting.

Specialisatie

Yuri coacht op basis van een positieve insteek; met een focus op kernkwaliteiten, talent en uitdagingen. Hij laat kandidaten zelf verantwoordelijkheid nemen voor de gewenste verandering. Hij helpt mensen regie te pakken over hun eigen leven en loopbaan. Coaching door Yuri draait om inzicht, begrip, herkenning, ruimte voor gevoel en emotie en oefenen van nieuw gedrag. In elk traject is er aandacht voor al deze elementen, maar wordt het traject altijd afgestemd op de specifieke wensen van de kandidaat.

Review over deze coach

“Last year I followed a personal coaching trajectory at In Good Company (Yuri Kweekel) and it really helped me to further develop my personal skills. The flexibility and real tailor made approach of Yuri fully met my expectations. Flexibility was shown by adaptation of the environment, not always standard in a room, but variation in the way of long walk outside or even on the water by boat. For me this helped in getting the setting to open-up and discover more about myself to be able to improve.”

Coachpraktijk locatie

Nieuwveen

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2016 · Post-HBO Registeropleiding Lichaamsgericht Coachen · Atma Instituut+
2012 · Post-HBO Registeropleiding Professioneel Coach · TC University+
2000 · Sociaal-Culturele Wetenschappen – Beleid, Communicatie & Organisatie · Vrije Universiteit+
1997 · Hoge Hotelschool Maastricht · Hoge Hotelschool Maastricht+

 

Om een aan afspraak in te plannen ga terug naar het kies & boekportaal PlanningsAgenda.

Deel deze pagina


Focus op kernkwaliteiten, talent en uitdagingen. Coaching door Yuri draait om inzicht, begrip, herkenning, ruimte voor gevoel en emotie en oefenen van nieuw gedrag.
Couching Zuid Holland Loopbaanontwikkeling