Home 9 Achtergrond 9 Sandra Djukonovic

Sandra Djukonovic

Vitaal Leiderschap

Vitaal Leiderschap als antwoord op de snel veranderende wereld en markt die flexibiliteit, creativiteit en alertheid vraagt. Dat is waar Sandra leiders van bedrijven en teams in begeleidt. Om zo te zorgen voor inspirerend en motiverend leiderschap. Als geen ander weet Sandra dat je altijd jezelf meebrengt in leiderschap. Het is een kunst van vitaal leiding némen over jezelf (persoonlijk leiderschap) om vervolgens de vertaling te maken naar het vitaal leiding geven aan een ander. Zodat ook die medewerker meer uit zichzelf weet te halen door zijn/haar sterke kanten te herkennen en naar beste kunnen weet te presteren. Ontwikkel- en groeitrajecten van Sandra kenmerken zich altijd door te zorgen voor een persoonlijk en warm contact, heldere communicatie en een mix van spiegelen en confronteren. Dit zorgt voor ruimte om andere perspectieven te zien en resultaat te boeken. Zij heeft via verschillende opdrachtgevers gecoacht binnen organisaties als NS, Volksbank, Technische Unie, TNO, AHOLD.

Achtergrond

Sandra is altijd al geïnteresseerd geweest in wat de mens beweegt, vandaar ooit de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. In de jaren hierna heeft zij verschillende functies gehad waarbij de HR functies lieten zien hoe belangrijk werk is voor mensen. Hoe het bijdraagt aan zingeving en wat de impact is als het daar juist wel of juist niet goed loopt. De latere opleidingen Vitaliteitscoaching en Strategisch Vitaliteitsmanagement gaven hier nog extra lading aan.
Sinds 2012 zet zij haar kennis en kunde in om vooral ambitieuze professionals, leidinggevenden en managers te coachen op gebied van persoonlijk leiderschap en groei. Dit doet zij door middel van 1 op 1 trajecten, of door het geven van trainingen of workshops. Sandra gaat voor verbinding en dat is terug te zien in verschillende opdrachtgevers waar zij al jarenlang aan verbonden is. Hierdoor heeft zij leidinggevenden en managers mogen begeleiding die werkten bij NS, Ahold, Volksbank, TNO, maar ook Jumbo en SNS bank.

Specialisatie

Sandra is gespecialiseerd in Vitaal Leiderschap. Dat gaat over jezelf en over vitaal leidinggeven aan anderen. Als jij als leider het gevoel dat je aan het overleven bent als gevolg van stress, emoties en overtuigingen, dan neem je dit mee in je manier van leidinggeven. Wil jij het beste uit je team halen, dan moet je het beste van jezelf kunnen geven. Dat is waar het vitaliteitsdeel over gaan in Vitaal Leiderschap.

Sandra werkt best-evidence based en vertaalt principes die voor iedereen gelden naar de praktijk.

Concreet begeleidt zij op gebied van o.a. de volgende onderwerpen:
– Hoe zorg ik ervoor dat ik zelf niet teveel stress heb?
– Wat zijn mijn talenten en hoe kan ik die het beste in zetten?
– Hoe word ik een high performance leader?
– Wat kan ik doen om mijn medewerkers te motiveren?
– Hoe krijg ik meer voldoening en zingeving in mijn werk?
– Wat vind ik echt belangrijk in leven en werk?
– Waar sta ik voor, wat zijn mijn waarden en hoe pas ik dat toe in mijn leiderschap?

Coachpraktijk locatie

Zeist

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2017 · Prestatiecoachen · Chivo Kennisinstituut en opleidingen+
2015 · Vitaliteitstherapeut · Chivo Kennisinstituut en opleidingen+
2013 · Strategisch Vitaliteitsmanagement · Chivo Kennisinstituut en opleidingen+
2012 · Permanente bijscholing · Chivo Kennisinstituut en opleidingen+
2012 · Vitaliteitscoach · Chivo Kennisinstituut en opleidingen+
2010 · Mindful Analysis · Mirjam Windrich+
2010 · Mensgericht coachen · Academie voor Coaching en Counseling+
2001 · Maatschappelijk Werk en Dienstverlening · Hogeschool Utrecht

Deel deze pagina


Het is een kunst van vitaal leiding némen over jezelf (persoonlijk leiderschap) om vervolgens de vertaling te maken naar het vitaal leiding geven aan een ander.