Home 9 Achtergrond 9 Ity Hardy

Ity Hardy

Stress- & burn-out coaching, persoonlijk leiderschap

Ity is een bevlogen en ervaren coach in werkplezier, vitaliteit en leiderschap. Ze helpt professionals, managers, leidinggevenden en ondernemers met het versterken van hun persoonlijke kracht, stuur- en slagkracht bij stress & burn-out, persoonlijk leiderschap, loopbaan en communicatie. Haar coachtrajecten helpen om meer regie over je werk en je eigen leven te krijgen. Daardoor zorg je voor een betere balans en meer flow in je werk en leven. Met haar zorgvuldige coaching bied ze ondersteuning, uitdaging, reflectie en/of actie. Ze helpt je om contact te maken met je kwaliteiten, talenten en potentieel en deze te ontwikkelen. Daarbij zet ze de verschillende inzichten en methodieken in afgestemd op je vraag en wat er nodig is. Ity weet met respect en humor snel door te dringen tot de kern van waar het echt om draait. Haar motto is: ‘Alles is al aanwezig om te ontwikkelen’.

Achtergrond

Is na haar werkervaringen als creatief therapeut in de psychiatrie, een crisiscentrum en verpleeghuis afgestudeerd als Zijnsgeoriënteerd coach, therapeut en trainer aan de 6 jarige opleiding van de School voor Zijnsoriëntatie te Utrecht. Wordt ingezet voor coaching bij stress- en burn-out, professionele- en persoonlijke ontwikkeling, en loopbaanbezinning in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, bij verzekeraars, de overheid, onderwijs en opleidingsinstituten.

Specialisatie

Ity is gespecialiseerd in stress en burn-out. Ze biedt stress- en burn-out coaching aan en begeleid je bij duurzaam herstellen van een burn-out. Ze geeft voorlichting om meer grip op stress te krijgen en biedt sessies ‘van werkstress naar werkplezier’ aan voor teams en individueel. Daarnaast is ‘communicatie’ een belangrijk onderdeel van haar coaching. Hoe zorg je dat communicatie verbindt i.p.v. afstand schept? Hoe kun je overtuigend overkomen? Hoe kun je constructief feedback geven?

3 speerpunten in haar aanpak zijn:
– Inzicht en bewustzijn op jezelf en de situatie.
– In beweging komen; doorbreken van de impasse.
– Integratie in de dagelijkse praktijk van werk en leven.

Ity zet die methodes in die aansluiten bij de vraag: Integratieve coaching, Mentaliserend coachen, Zijnsgeoriënteerde coaching, Cognitieve gedragstherapie, Acceptance Commitment Therapie (ACT), Voice Dialogue, Geweldloze communicatie, Dialoog, Rollenspel, Mindfulness, Meditatie en Opstellingswerk.

Reviews over deze coach

‘Ity is een leergierige en integere coach. Ze werkt gefundeerd en haalt alles uit de kast. Haar diepgang en enthousiasme waren van grote meerwaarde’.

‘Ik heb Ity ervaren als een open warme vrouw die haar passie voor de authentieke mens met een enorme ervaring en professionaliteit inzet. Ze laat mensen zien dat werk en het leven te relativeren is; ziet een probleem als een kans’.

‘Een enthousiaste coach met een hoge integriteit die op een aangename wijze en soms ook confronterend, fantastische resultaten boekt’.

‘Een zeer toegewijde coach en erg prettig in de omgang’.

 

Coachpraktijk locatie

Utrecht

 

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2012 · Scyntific Behaviour Analyst bij Q.O.L.D. quality of life development. Organisatiegedrag analyseren d.m.v. toegepaste organisatiewetenschap. De verworven competenties zijn inzetbaar voor interventies van organisatiegedrag. · Nolost Capital onderdeel van Q.O.L.D. quality+
2008 · Opstellingen ‘Breek de Stilte’ als helingsmethode voor het verwerken van traumatische ervaringen. Het verhaal achter het trauma kunnen vertellen en er anders mee om leren gaan. · Opleidingsinstituut Interakt, Margriet Wentink te Tiel+
1999 · 6 jarige opleiding tot coach en therapeut vormt, naast allerlei andere methodieken, de basis van waaruit ik mensen begeleid bij hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling om met plezier, (mentaal) vitaal en geinspireerd te kunnen werken en leven. · School voor Zijnsoriëntatie te Utrecht+
1990 · 4 jarige opleiding tot creatief-therapeut. Creatieve therapie kan ingezet worden als methode bij persoonlijke- en professionele ontwikkeling. · Hoger Creatief Agogisch Onderwijs+

Deel deze pagina


Regie over werk en je eigen leven zorgt voor een betere balans en meer flow!