Home 9 Thema 9 Impactvergroting

Impactvergroting

Krachtig coachtraject van vier sessies

Als je wilt dat jouw werk een grotere impact heeft en je meer invloed wilt hebben, kan een coachtraject gericht op impactvergroting je daarbij helpen. Tijdens dit traject krijg je inzicht in jouw belemmeringen en leer je hoe je jouw gedachten, gevoelens, houding en gedrag kunt veranderen om zo meer impact te hebben op de werkvloer.

Leer jezelf beter kennen tijdens het coachtraject gericht op impactvergroting

Tijdens het coachtraject leer je om te herkennen wat je belemmert om je duidelijker of krachtiger uit te spreken. Misschien heb je moeite om je mening te geven in vergaderingen of ben je bang om jezelf te laten zien op de werkvloer. Samen met de coach ga je op zoek naar de oorzaken van deze belemmeringen en werk je aan oplossingen.

Bewustwording van invloedgedrag tijdens een coachtraject gericht op impactvergroting

Het coachtraject gericht op impactvergroting leert je niet alleen om te groeien in je eigen invloedgedrag, maar ook om meer bewust te worden van het invloedgedrag van anderen en hoe je hierop kunt reageren. Denk bijvoorbeeld aan het effectief communiceren met collega’s die lastig in de omgang zijn. Tijdens het traject krijg je de kans om hiermee te experimenteren en te oefenen, zodat je uiteindelijk een aanpak vindt die goed bij je past en effectief is in de omgang met anderen.

Voordelen van een coachtraject gericht op impactvergroting voor jou op de werkvloer

Het volgen van een coachtraject gericht op impactvergroting kan talloze voordelen hebben voor jou op de werkvloer. Zo leer je niet alleen om duidelijker en krachtiger te communiceren, maar ook om beter samen te werken met anderen. Door het vergroten van je zelfvertrouwen en assertiviteit, zul je merken dat je meer voor elkaar krijgt in je werk. Dit kan leiden tot betere resultaten, meer waardering en meer plezier in je werk.

Ontwikkelen van vaardigheden en inzichten voor meer impact en invloed

Het coachtraject wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen en situatie. Samen met de coach bepaal je wat je wilt bereiken en hoe je daar kunt komen. De coach ondersteunt je bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en inzichten, zodat je stappen kunt zetten richting meer impact en invloed.

Dus wil jij meer impact hebben op het werk en écht het verschil maken? Dan is een coachtraject gericht op impactvergroting wellicht iets voor jou. Op ons platform kun je zelf een coach kiezen uit ons landelijk netwerk van zakelijke coaches. Wij bieden zowel online als fysieke coaching aan en er zijn geen wachttijden. Tijdens het traject leer je om belemmeringen te herkennen en op te lossen, effectiever te communiceren en beter samen te werken met anderen. Door de juiste aanpak te vinden, kun je je invloed vergroten en meer bereiken op de werkvloer.

Controleer of jouw werkgever is aangesloten voor werknemers coaching en meld je direct aan voor een coachtraject.

 

Investeren in de ontwikkeling van werknemers: waarom een coachtraject gericht op impactvergroting loont

Als werkgever wil je natuurlijk het beste uit je werknemers halen en hen ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele groei. Het aanbieden van een coachtraject gericht op impactvergroting kan hierbij helpen. Werknemers die meer invloed hebben en beter kunnen communiceren en samenwerken, zullen namelijk effectiever en productiever zijn op de werkvloer. Bovendien kan het vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit leiden tot meer tevredenheid en motivatie bij werknemers. Door te investeren in de ontwikkeling van werknemers, investeer je als werkgever in de groei en het succes van je organisatie. 

Ontdek hoe een coachtraject gericht op impactvergroting jouw werknemers kan helpen om effectiever en productiever te zijn op de werkvloer, en hoe het vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit kan leiden tot meer tevredenheid en motivatie. Als werkgever investeer je door middel van dit traject in de groei en het succes van je organisatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Coaches Impactvergroting
Marjoleine Jansen
Ellen Lesscher
Nicolette Klaassens
Christine van Andel
Susanne Biemans
Annette Gieszen
Benjamin Heij
Paula Laning
Frederike Hollander
Jacqueline Kempers
Gaby Schaffrath
Karla Wieringa
Marloes Munsterhuis
Hanneke Sweep-Roefs
Dave Clifford
Bas van Ommeren
Gerni Luttikhuis
Sandra Djukanovic

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw medewerkers toegang geven tot de beste coaches en daarmee ondersteunen in hun professionele ontwikkeling? 

Met OnzeCoach houd jij jouw medewerkers gemotiveerd, gedreven, vitaal en in ontwikkeling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.   

 

 

Neem contact op       

 

 

 

Andere thema’s

Executive coaching

Executive coaching

Als executive is het belangrijk om te voldoen aan hoge eisen en presteren op hoog niveau. Om vitaal, wendbaar en effectief te blijven en om te gaan met complexe organisatiedynamiek, kan executive coaching een uitkomst bieden. Onze ...
Assertiviteit

Assertiviteit

Iedereen heeft een unieke persoonlijkheid, waarbij sommigen van nature assertief zijn en anderen liever op de achtergrond blijven. Als je jezelf herkent in de laatste categorie, kan het volgen van assertiviteit coaching voor jou ...
Burn-out preventie

Burn-out preventie

Krijg grip op werkstress en voorkom een burn-out met de professionele ondersteuning van onze burn-out coaches. Als medewerker binnen een bedrijf of organisatie is het soms een uitdaging om om te gaan met hoge werkdruk en het succesvol ...