Home 9 Thema 9 Budgetcoaching

Budgetcoaching

Soms kan het lastig zijn om overzicht te houden over je financiële situatie, zelfs wanneer je een stabiel inkomen hebt. Veel van ons geven namelijk onbewust geld uit en houden geen rekening met onze uitgavenpatronen. Hierdoor kan het moeilijk zijn om echt anders te gaan doen en bewuster met geld om te gaan. Budgetcoaching van OnzeCoach je kan helpen om weer grip te krijgen op je financiële situatie.

Wat is een budgetcoach?

Onze ervaren en erkende budgetcoaches zijn experts op het gebied van budgetcoaching en kunnen je helpen om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven, patronen te doorbreken en vaardigheden aan te leren om in de toekomst een stabiele financiële situatie te behouden. Met persoonlijke, krachtige en deskundige begeleiding en bruikbare tools zorgen we ervoor dat jij weer financieel fit wordt en zelfstandig kunt omgaan met je financiën.

Experts in budget coaching

Bij OnzeCoach werken we alleen met ervaren en erkende budgetcoaches met een NEN-8048 certificering en goede referenties. Dus je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Hoe lang duurt een budgetcoach traject?

Een budgetcoachtraject bestaat gemiddeld uit vier coachgesprekken, waarin we ons richten op het geven van inzicht, het doorbreken van patronen en het begeleiden naar nieuwe vaardigheden. Na het traject heb je weer grip op je financiële situatie en kun je zelfstandig omgaan met je financiën

Wat kun je verwachten?

Het belangrijkste doel van budgetcoaching is dat jij weer met meer energie en plezier kunt focussen op je werk en omgeving. Onze experts weten waar en hoe je het beste toekomstplannen waar maakt en geven je tips & trics om slimme keuzes te maken op financieel gebied, zodat je leuke dingen kunt blijven doen.

Dus als je graag geld wilt besparen, maar geen idee hebt hoe, en hoe je bewuster met geld kunt omgaan, meld je dan aan voor budgetcoaching bij OnzeCoach.

Hoe meld je je aan?

Wil jij ook financieel fit worden met budgetcoaching van OnzeCoach? Kijk of je werkgever is aangesloten voor medewerker coaching en meld je aan.
Is jouw werkgever nog niet aangesloten? Informeer je leidinggevende dan over de coachtrajecten bij OnzeCoach.

Voordelen voor werkgevers bij het aanbieden van budgetcoaching aan medewerkers.

Het aanbieden van budgetcoaching aan medewerkers heeft ook voordelen voor werkgevers. Door financiële problemen bij medewerkers aan te pakken, kan een werkgever zorgen voor minder stress op de werkvloer. Werknemers die zich geen zorgen hoeven te maken over hun financiële situatie zijn vaak productiever en meer betrokken bij hun werk. Bovendien kan het aanbieden van budgetcoaching gezien worden als een blijk van waardering en zorg voor de medewerkers, wat de werksfeer en loyaliteit kan bevorderen. Tot slot kan het voorkomen van uitval door financiële problemen uiteindelijk kostenbesparend zijn voor de werkgever.
Wil je meer informatie over het aanbieden van coachtrajecten? Neem dan contact op met OnzeCoach. Wij adviseren je graag!

Coaches Budgetcoaching
Caroline Hertog
Angely van Deursen

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op       

Andere thema’s

Assertiviteit

Assertiviteit

Iedereen heeft een unieke persoonlijkheid, waarbij sommigen van nature assertief zijn en anderen liever op de achtergrond blijven. Als je jezelf herkent in de laatste categorie, kan het volgen van assertiviteit coaching voor jou ...
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de basis van een gelukkig leven, of dat nu privé of op het werk is. Een gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen kan ervoor zorgen dat je niet goed functioneert. Gelukkig is er iets aan te doen! Samen met jouw coach ...
Conflicthantering

Conflicthantering

Het effectief omgaan met conflicten, oftewel conflicthantering, is van groot belang voor zowel je werk als privéleven. Conflicten kunnen namelijk een flinke impact hebben op beide gebieden. Het is daarom van belang om te leren hoe je ...