Home 9 Thema 9 Budgetcoaching

Budgetcoaching

Soms kan het lastig zijn om overzicht te houden over je financiële situatie, zelfs wanneer je een stabiel inkomen hebt. Veel van ons geven namelijk onbewust geld uit en houden geen rekening met onze uitgavenpatronen. Hierdoor kan het moeilijk zijn om echt anders te gaan doen en bewuster met geld om te gaan. Budgetcoaching van OnzeCoach je kan helpen om weer grip te krijgen op je financiële situatie.

Wat is een budgetcoach?

Onze ervaren en erkende budgetcoaches zijn experts op het gebied van budgetcoaching en kunnen je helpen om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven, patronen te doorbreken en vaardigheden aan te leren om in de toekomst een stabiele financiële situatie te behouden. Met persoonlijke, krachtige en deskundige begeleiding en bruikbare tools zorgen we ervoor dat jij weer financieel fit wordt en zelfstandig kunt omgaan met je financiën.

Experts in budget coaching

Bij OnzeCoach werken we alleen met ervaren en erkende budgetcoaches met een NEN-8048 certificering en goede referenties. Dus je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Hoe lang duurt een budgetcoach traject?

Een budgetcoachtraject bestaat gemiddeld uit vier coachgesprekken, waarin we ons richten op het geven van inzicht, het doorbreken van patronen en het begeleiden naar nieuwe vaardigheden. Na het traject heb je weer grip op je financiële situatie en kun je zelfstandig omgaan met je financiën

Wat kun je verwachten?

Het belangrijkste doel van budgetcoaching is dat jij weer met meer energie en plezier kunt focussen op je werk en omgeving. Onze experts weten waar en hoe je het beste toekomstplannen waar maakt en geven je tips & trics om slimme keuzes te maken op financieel gebied, zodat je leuke dingen kunt blijven doen.

Dus als je graag geld wilt besparen, maar geen idee hebt hoe, en hoe je bewuster met geld kunt omgaan, meld je dan aan voor budgetcoaching bij OnzeCoach.

Hoe meld je je aan?

Wil jij ook financieel fit worden met budgetcoaching van OnzeCoach? Kijk of je werkgever is aangesloten voor medewerker coaching en meld je aan.
Is jouw werkgever nog niet aangesloten? Informeer je leidinggevende dan over de coachtrajecten bij OnzeCoach.

Voordelen voor werkgevers bij het aanbieden van budgetcoaching aan medewerkers.

Het aanbieden van budgetcoaching aan medewerkers heeft ook voordelen voor werkgevers. Door financiële problemen bij medewerkers aan te pakken, kan een werkgever zorgen voor minder stress op de werkvloer. Werknemers die zich geen zorgen hoeven te maken over hun financiële situatie zijn vaak productiever en meer betrokken bij hun werk. Bovendien kan het aanbieden van budgetcoaching gezien worden als een blijk van waardering en zorg voor de medewerkers, wat de werksfeer en loyaliteit kan bevorderen. Tot slot kan het voorkomen van uitval door financiële problemen uiteindelijk kostenbesparend zijn voor de werkgever.
Wil je meer informatie over het aanbieden van coachtrajecten? Neem dan contact op met OnzeCoach. Wij adviseren je graag!

Coaches Budgetcoaching
Angely van Deursen
Caroline Hertog

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw medewerkers toegang geven tot de beste coaches en daarmee ondersteunen in hun professionele ontwikkeling? 

Met OnzeCoach houd jij jouw medewerkers gemotiveerd, gedreven, vitaal en in ontwikkeling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.   

 

 

Neem contact op       

 

 

 

Andere thema’s

Hoogsensiviteit & Hoogevoeligheid

Hoogsensiviteit & Hoogevoeligheid

Hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit is een term die steeds vaker voorkomt in onze samenleving. Maar wat betekent het eigenlijk? En wat betekent het voor jou? Hoog sensitiviteit: begrijpen wat het is en hoe het jouw leven ...
Bewustzijn en zingeving

Bewustzijn en zingeving

In onze huidige maatschappij worden we voortdurend overladen met prikkels en informatie en voelen we ons onder druk gezet om te presteren. Hierdoor hebben we soms het gevoel dat we geleefd worden en dat we weinig controle hebben over ...
Omgaan met weerstand

Omgaan met weerstand

People don’t resist change, they resist being changed, zei Peter Senge. En dat is precies waar het om draait bij weerstand. Het gaat niet zozeer om de verandering zelf, maar om de manier waarop deze wordt doorgevoerd. Mensen hebben ...