Home 9 Programma 9 BudgetCoaching

BudgetCoaching

Als werkgever is het belangrijk om je medewerkers te ondersteunen bij geldzaken. Helaas is er vaak een grote drempel om als medewerker via je werkgever budgetcoaching aan te vragen. Om deze drempel te verlagen en medewerkers erop te attenderen dat advies vragen juist sterk is en elk moment ingezet kan worden, bieden wij de oplossing. Onze experts in budgetcoaching kunnen jouw medewerkers via OnzeCoach anoniem helpen met al hun financiële vragen.

Financiële coaching voor medewerkers: Help ze grip te krijgen op hun uitgaven en toekomstplannen

Wist je dat veel medewerkers geen steun durven te vragen bij financiële problemen? Via ons platform kan je kiezen uit ruim 30 thema’s waaronder budgetcoaching. Hiermee geef je ze de kans om met behulp van een expert hun financiële situatie in kaart te brengen en grip te krijgen op hun uitgaven. Onze Budgetcoach experts geven advies over toekomstige plannen & uitgaven, geven bespaartips en weten waar en hoe je het beste kan besparen

Wat is een budgetcoach?

Een budgetcoach helpt mensen zicht en grip te krijgen op hun inkomsten en uitgaven. Ze scheppen duidelijkheid en overzicht in de financiële en administratieve chaos die is ontstaan. Daarnaast richten ze zich op het doorbreken van (eventuele) patronen en geven adviezen welke vaardigheden er nodig zijn om in de toekomst een stabiele financiële situatie te behouden.

Experts in budgetcoaching.

Onze experts in budgetcoaching zijn ervaren en erkend, en hebben goede referenties. Ze zijn gecertificeerd volgens de NEN-8048 norm.

Hoe lang duurt een budgetcoach traject?

Wij gaan gemiddeld uit van 4 coachgesprekken. Elke situatie en elke hulpvraag is echter anders, dus de budgetcoach zal na het intakegesprek bepalen hoeveel gesprekken er nodig zijn.

Er wordt gestart met een intake om zicht te krijgen op de situatie. Daarna worden de inkomsten en uitgaven op een rij gezet en vervolgens wordt gekeken of er nog subsidies, (belasting)teruggaven of toeslagen van toepassing zijn.

De budgetcoach kan vervolgens gaan kijken naar zaken als:

  • Waar kan op bespaard worden?
  • Kan er meer inkomen gegenereerd worden?
  • Hoe kunnen we deze situatie in de toekomst voorkomen?
  • Welke uitgave patronen zijn er en hoe kunnen we die verbeteren?
Welk resultaat kan je verwachten na een budgetcoach traject? 

Het is belangrijk dat patronen doorbroken worden. Hier besteedt de budgetcoach veel tijd aan. Na afloop van de coaching moet iemand immers zelfstandig leren omgaan met zijn of haar financiën.

Deskundige begeleiding van een budgetcoach inzetten voor uw organisatie?

Wij hebben een informatiepakket samengesteld met handige tips en tools op onze website en bieden we een podcast en video aan waarin het belang van financiële gezondheid wordt toegelicht.

Wil je meer informatie over budgetcoaching of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Mail ons op info@onzecoach.nl of bel 085-3030231. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via onze website.

Deel deze pagina


Snelle & Persoonlijke service   

 Ben je op zoek naar de beste oplossing en streef je voortdurend naar verbetering? Ik ook!

Heb je vragen of kan ik je ergens bij helpen?

Ik hoor het graag.

   Danielle Hameter

Neem contact op    

Andere programma’s

Competentie ontwikkeling

Competentie ontwikkeling

Beter, slimmer en innovatiever je werk doen, dat is wat coaching voor jou kan doen. Competentieontwikkeling is een krachtig programma om de vaardigheden en prestaties te verbeteren en zorgt voor wendbaarheid, vernieuwde energie en ...
Fit naar de Finish

Fit naar de Finish

Als werkgever heb je het beste voor met je medewerkers en streef je ernaar hen fit naar de finish te begeleiden.  Met dit korte en krachtige traject geef je jouw 55+ medewerkers weer  zelf de regie op hun loopbaan en ...
Golf & Coaching

Golf & Coaching

Coaching op en rondom de golfbaan is een unieke manier van coaching. Golfervaring is niet nodig. Het is spiegelen en sparren over jouw coachvraag met golf als instrument. Buiten, in beweging, speels, stilstaand, reflecterend. We ...