Home 9 Programma 9 BudgetCoaching

BudgetCoaching

Steeds meer mensen hebben geldzorgen, of ze nou hoog- of laagopgeleid zijn. Dit zijn mensen die – ondanks een wellicht stabiel inkomen – maar geen grip krijgen op hun uitgaven. Als goede werkgever wil je ze hierbij ondersteunen. Vanuit menselijkheid, maar ook omdat medewerkers met geldzorgen een hele grote kans hebben om uit te vallen. Een budgetcoach kan jouw medewerkers hierbij helpen.

 

Wat is een budgetcoach?

Een budgetcoach helpt mensen zicht en grip te krijgen op hun inkomsten en uitgaven. Ze scheppen duidelijkheid en overzicht in de financiële en administratieve chaos die is ontstaan. Daarnaast richten ze zich op het doorbreken van (eventuele) patronen en geven adviezen welke vaardigheden er nodig zijn om in de toekomst een stabiele financiële situatie te behouden.

 

Experts in budgetcoaching.

Wij werken met ervaren en erkende budgetcoaches (met een NEN-8048 certificering) met goede referenties.

 

Hoe lang duurt een budgetcoach traject?

Wij gaan standaard uit van 5 coachgesprekken. Elke situatie en elke hulpvraag is echter anders, dus de budgetcoach zal na het intakegesprek bepalen hoeveel gesprekken er nodig zijn.

Er wordt gestart met een intake om zicht te krijgen op de situatie. Daarna worden de inkomsten en uitgaven op een rij gezet en vervolgens wordt gekeken of er nog subsidies, (belasting)teruggaven of toeslagen van toepassing zijn.

De budgetcoach kan vervolgens gaan kijken naar zaken als:

  • Waar kan op bespaard worden?
  • Kan er meer inkomen gegenereerd worden?
  • Hoe kunnen we deze situatie in de toekomst voorkomen?
  • Welke uitgave patronen zijn er en hoe kunnen we die verbeteren?

 

Welk resultaat kan je verwachten na een budgetcoach traject? 

Het is belangrijk dat patronen doorbroken worden. Hier besteedt de budgetcoach veel tijd aan. Na afloop van de coaching moet iemand immers zelfstandig leren omgaan met zijn of haar financiën.

 

Wil je meer weten? Mail ons op info@onzecoach.nl of bel 085-3030231. Of vraag direct hier een offerte aan.

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op    

Andere programma’s

Strand- & wandelcoaching

Strand- & wandelcoaching

De zomer komt eraan, dit is de ideale tijd om jezelf coaching te gunnen. Neem de tijd om écht op te laden, krijg meer energie door aan de slag te gaan met je vitaliteit, je ambitie, je competenties, je ontwikkeling en je persoonlijke ...
Financiële coaching

Financiële coaching

Als de medewerker voor een verandering in loopbaan staat, komt er veel op hem af. Met name het niet overzien van de financiële consequenties kan veel spanning geven en doen aarzelen of zelfs doen besluiten de stap niet te nemen. ...
Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Werknemers kunnen op hun werk geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag, zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Het is prettig als een getroffen werknemer met zijn problemen terecht kan bij een ...

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Veron Janssen en vraag naar de mogelijkheden