Home 9 Thema 9 Therapeutische coaching

Therapeutische coaching

Wanneer je te maken hebt met zwaardere problemen, kan therapeutische coaching een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld als je vastloopt op je werk, moeite hebt met het verwerken van een traumatische gebeurtenis, of kampt met angst- of depressieve gevoelens. Bij OnzeCoach kun je een coach kiezen die tevens therapeut of psycholoog is. Samen met jou gaat deze professional diepgaand aan de slag om de onderliggende problemen op te lossen en te werken aan acceptatie en verwerking. Dit vergroot jouw mogelijkheden om weer volledig mee te doen in het leven en werk.

Therapeutische coaching: Diepgaande begeleiding bij het oplossen van persoonlijke problemen

Misschien voel je je bijvoorbeeld vastgelopen op je werk, of heb je moeite met het verwerken van een traumatische ervaring uit je verleden. Het kan ook zijn dat je last hebt van angst- of paniekaanvallen, depressieve gevoelens of andere mentale klachten. In dit soort gevallen kan therapeutische coaching een goede optie zijn om je te helpen deze problemen aan te pakken en te verwerken.

De coach zal samen met jou aan de slag gaan om de situatie te verkennen, jouw behoeften en doelen te begrijpen en je te begeleiden bij het vinden van oplossingen. De coach zal je helpen om je gedachten en emoties te begrijpen en te leren hoe je deze positief kunt beïnvloeden. Je zult technieken leren om met je problemen om te gaan en deze te overwinnen. Het doel is om te komen tot acceptatie en verwerking en om jouw mogelijkheden te vergroten, zodat je weer volop kunt deelnemen aan het leven en werk.

Therapeutische coaching bij OnzeCoach: Direct starten zonder wachttijden

Therapeutische coaching kan een uitstekende optie zijn als je behoefte hebt aan diepgaande begeleiding bij het oplossen van jouw problemen en het bereiken van persoonlijke doelen. Bij OnzeCoach kun je direct beginnen met therapeutische coaching zonder wachttijden. Je kunt je aanmelden via je werkgever en vervolgens een geschikte coach selecteren op onze website die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Of je nu worstelt met stress, angst of een ingrijpende levensgebeurtenis, onze ervaren therapeutische coaches staan klaar om je te helpen.

Kijk direct of je werkgever is aangesloten voor medewerker coaching of informeer je werkgever over de mogelijkheden van coaching bij OnzeCoach.
*Het is belangrijk om te beseffen dat therapeutische coaching geen vervanging is voor therapie. Als je last hebt van ernstige psychische problemen hebt, dan is het raadzaam om dit met je huisarts te bespreken en te overleggen over de best mogelijke behandeling.

Investeer in de veerkracht van je medewerkers met therapeutische coaching van OnzeCoach

Als werkgever ben je erbij gebaat dat je medewerkers gezond en productief blijven. Wanneer een medewerker kampt met mentale problemen kan dit van invloed zijn op zijn of haar functioneren en uiteindelijk ook op het functioneren van het team en de organisatie als geheel. Door therapeutische coaching aan te bieden, kun je je medewerkers helpen om deze problemen aan te pakken en de veerkracht te vergroten. Bij OnzeCoach kun je gemakkelijk en snel therapeutische coaching aanbieden aan je medewerkers zonder wachttijden. Zo kun je als werkgever bijdragen aan het welzijn en de ontwikkeling van je medewerkers en daarmee ook aan het succes van je organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Coaches Therapeutische coaching
Elvira Lesman
Patricia Wouters
Ity Hardy
Ruud Joppen
Susanne Biemans
Claudia Thiessen
Annette Gieszen
Marja Steegenga
Solange Boasman
Sander Stokkink
Jacqueline Kempers
Marieke Tiedink

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op       

Andere thema’s

Executive coaching

Executive coaching

Als executive is het belangrijk om te voldoen aan hoge eisen en presteren op hoog niveau. Om vitaal, wendbaar en effectief te blijven en om te gaan met complexe organisatiedynamiek, kan executive coaching een uitkomst bieden. Onze ...
Leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

Iedere werknemer heeft recht op een goede leider. Dat geldt voor alle niveaus, formeel én informeel. Een leider neemt verantwoordelijkheid en geeft vorm aan het doel van de organisatie. Leiders zijn mensen die niet afwachten, maar ...
Assertiviteit

Assertiviteit

Iedereen heeft een unieke persoonlijkheid, waarbij sommigen van nature assertief zijn en anderen liever op de achtergrond blijven. Als je jezelf herkent in de laatste categorie, kan het volgen van assertiviteit coaching voor jou ...