Home 9 Nieuws 9 Krijg nieuwe inzichten en perspectieven met een wandeling.

Krijg nieuwe inzichten en perspectieven met een wandeling.

Het mooie weer komt eraan. Maak jij in werktijd wel eens een ontspannende en reflecterende wandeling? Een simpele wandeling werkt verfrissend voor je geest.

In coachtrajecten wordt wandelcoaching vaak ingezet. Het is een krachtige manier om mensen in beweging te zetten en de perfecte gelegenheid om je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei ontwikkeling te stimuleren.

Onze coach expert Hanneke Sweep-Roefs vertelt hier het volgende over:

“Met wandelcoaching ben je letterlijk in beweging. Je praat vanuit je hart, je, hoofd, je buik, je eigen gevoel en de natuur geeft metaforen die praktisch werken in je persoonlijke ontwikkelproces. De natuur, het bos verrast altijd, het werkt helend, reflecterend en geeft soms meer ruimte voor diepgang. Letterlijk de natuur in- en uitademen geeft zuurstof voor veel mooie inzichten. Laat je meenemen in de natuurrijke wereld van wandelcoaching.”

Naast Hanneke hebben we een team van ervaren coaches die klaarstaan om jouw medewerkers te coachen. Op de speciale wandelcoachpagina beschrijven de coaches waar ze wandelen en welk krachtig effect wandelcoaching heeft.

Ontdek welke coach uit onze ruime coachpool bij jou past, of meer weten over Hanneke?

Ben je op zoek naar een goede coach? Kijk hier of jouw werkgever is aangesloten.

Deel deze pagina


Hanneke, wandelcoach

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs

Conflict op de werkvloer, wat kan jij doen?

Conflict op de werkvloer, wat kan jij doen?

Conflicten op de werkvloer zijn een onvermijdelijk onderdeel van het professionele leven. Geen conflict is hetzelfde. Het beïnvloedt niet alleen de relatie tussen de betrokken partijen maar ook de werksfeer onder de betrokken ...