Home 9 Nieuws 9 NIEUW! Luister nu OnzePodcast: Werkstress bestaat niet!

NIEUW! Luister nu OnzePodcast: Werkstress bestaat niet!

Hoge werkdruk en werkstress is iets wat we allemaal kennen. Maar wat als het te lang aanhoud en je er ziek van wordt?  Wat kan jij er als organisatie aan doen om dit te voorkomen?

Nu stress klachten toenemen en er een forse toename is in ziekteverzuimcijfer m.b.t. werkdruk, wordt het belang van het creëren van een fijn werkklimaat en het ondersteunen van werknemers steeds meer ingezien.

Als experts in duurzame inzetbaarheid, hebben we samen met onze zusterorganisaties: Adaptics en Amplooi onze expertises gebundeld en een mooie podcast gemaakt met een totaaloplossing voor het voorkomen én bestrijden van werkstress. een krachtige podcast waar wetenschappelijke inzichten worden gekoppeld aan de werkpraktijk.

??????? ???? ?? ???????: https://lnkd.in/epShVWSR

Meer weten hoe jij d.m.v. coaching je werkstress kan verlagen? Ga dan naar de Week van de werkstress pagina.

Deel deze pagina


Werkstress bestaat niet!

Meer weten hoe we jou kunnen helpen werkstress te managen? Ga op onze pagina naar de 'week van de werkstress' .

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs

Samenwerking De Haagse Hogeschool

Samenwerking De Haagse Hogeschool

Trots om te vermelden dat wij per 1 mei 2022 de nieuwe contractpartner zijn van De Haagse Hogeschool.  Samen met onze zusterorganisatie Amplooi zullen wij de individuele coaching, loopbaan coaching, outplacement, 2e spoor en ERD WW ...
Loopbaanvragen oudere medewerkers | Fit naar de finish

Loopbaanvragen oudere medewerkers | Fit naar de finish

Werknemers moeten steeds langer doorwerken, voor de werkgever wordt steeds meer duidelijk welke invloed deze verandering heeft op de resultaatgebieden: productiviteit en verzuim. Hoe kan je oudere medewerkers meenemen in de snel ...