Vitaliteitsweken

Waarom is vitaliteit zo belangrijk voor een organisatie?

Oog hebben voor de vitaliteit van je medewerkers is belangrijker dan ooit in het postcovid tijdperk. We werken nog steeds veel thuis. De ene zoommeeting volgt de andere op. We werken efficiënt, krijgen veel gedaan in een dag. Maar de kleine oplaadmomentjes zijn weg. Het wandelingetje naar je volgende meeting, het napraten over wat er goed of minder goed ging, praatjes met je collega over hoe je je voelt, maar ook even rustig reflecteren op de dag onderweg naar huis. Medewerkers kunnen hierdoor mentaal vermoeid raken. 

Wist je dat? 

Je met vitaliteitscoaching € 489,- per medewerker per jaar bespaart.

Langdurig verzuim met 6,1% afneemt?

                   

Je zou zeggen: zijn we hier niet inmiddels al aan gewend? Maar nee, vooral met de herfst op komst (waarin de dagen korter, kouder en natter worden, de sociale contacten minder en de (energie)rekeningen hoger), is mentale vermoeidheid een reëler probleem dan ooit. 

 

Wat kun je doen om vitaliteit in je organisatie te verbeteren?

  • Bied coaching aan | Deze tijd vraagt om een andere manier van je team aansturen. Het is belangrijk om je medewerkers te faciliteren i.p.v. te controleren. Geef je medewerker de aandacht die ze nodig hebben op persoonlijk- of ontwikkelvlak. Denk aan persoonlijke effectiviteit, omgaan met verandering of leiderschapscoaching.
  • Organiseer een vitaliteitsweek | Ga in op thema’s als voeding, slapen, beweging en mentale gezondheid. OnzeCoach kan hier ook een bijdrage aan leveren door het verzorgen van speedcoaching. Lees meer over speedcoaching en vraag direct een offerte aan
  • Stel een duurzaam inzetbaarheidsbudget beschikbaar | Een jaarlijks bedrag dat iedere medewerker zelf mag investeren in zijn of haar duurzame inzetbaarheid. Voor een opleiding, een sport abonnement of coaching.
  • Creëer een fijne werkomgeving en richt een ontspanningshoek in op kantoor | Stimuleer sport & ontspanning. Denk aan een massagestoel of een tafeltennistafel.
  • Help je medewerker zodat ze zorgeloos aan het werk kunnen | Geldzorgen leiden tot mentale spanning. Bied medewerkers die dat nodig hebben een budgetcoach aan. Lees meer over budgetcoaching en vraag direct een offerte aan. 

Vitaliteitscoaches

Maak kennis met onze vitaliteits experts.

 

Sandra Djukanovic

Wil je meer zingeving ervaren? Wil je weten hoe je zelfvertrouwen/eigenwaarde vergroot? Heb je twijfels over je werk/carrière?

Samen ontdekken we jouw belangrijkste waarden en help ik jou hoe jij jouw competenties in kan zetten om doelen te behalen. Na een traject ben je zelfverzekerder, weet je anderen te inspireren en geef je richting aan je leven.

Patricia de Regt

Wat maakt voor jou het leven waardevol? Besteed jij tijd en energie aan de personen, zaken en dingen, die er voor jou toe doen in jouw leven?

Ik zet mijn op wetenschap gebaseerde ‘tools’ in  voor daadwerkelijke gedragsverandering. Op een persoonlijke verbindende manier, zorg ik dat je hét niet alleen gaat doen, maar ook daadwerkelijk volhoudt!

Coaches
Stel je vraag
Plan gesprek

Speedcoaching

Maak kennis met coaching. Ervaar wat coaching voor jouw medewerkers kan doen.

In een kort krachtig gesprek weet de coach je aan het denken te zetten op je ontwikkelbehoefte.

Budgetcoach

Nieuw bij OnzeCoach: budget coaching!

De budgetcoach helpt medewerkers inzicht en handvaten te geven m.b.t. financiele vraagstukken.

Cijfers

Gezondheid medewerker versus productiviteit

%

Gezond

%

Gemiddeld

%

Slecht

Meer weten?

Ontvang onze brochure

Samenwerking starten?

Vraag hier de offerte op

Kortingsactie

                             Samenwerken?
Wil je ook meer vitaliteit brengen in je organisatie en coaching aanbieden? Vraag de offerte aan in september of oktober en ontvang 10% op je abonnementstarief in je eerste jaar.

Code: Mijn personeel bruist!

                                 * Vermeld de code bij de offerte aanvraag