Home 9 Podcasts 9 Inflatie & Werk: Financieel fit door de kracht van aandacht!

Inflatie & Werk: Financieel fit door de kracht van aandacht!

   Leidinggevenden, professionals
}   30 minuten
  gratis

Waar gaat de podcast over?

Hoe hou jij jouw medewerkers financieel fit?

Inhoud

De hoge inflatiepercentages hebben invloed op organisaties én medewerkers. Een medewerker met financiële zorgen kan zich moeilijk concentreren, maakt vaker fouten, is vaker ziek, en heeft een negatief effect op de werksfeer. Tegelijkertijd is er door de krapte op de arbeidsmarkt een slag om menscapaciteit gaande. Het gevolg: werkgevers strijden om personeel. Een strijd die wordt gewonnen door organisaties die zich het beste weten te onderscheiden op hun mensgerichtheid.

Deel deze pagina


Deelnemers

Daan de Boer, Directeur Adaptics

Caroline Hertog , Budgetcoach OnzeCoach

Rik Nijkamp, Directeur Amplooi

,

Volg deze podcast!

Ben je werkzaam in HR, als leidinggevende of heb je te maken met vitaliteit van collega’s? Dan is deze podcast voor jou!

Meld je aan via Spotify. Via de link open je spotify en kun je op “volgen” klikken. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen!

Meer podcasts & whitepapers

Houd talent aan boord met transformationeel leiderschap

Houd talent aan boord met transformationeel leiderschap

Slecht leiderschap is één van de grootste redenen dat mensen op zoek gaan naar een andere baan. Als leider is het jouw taak om ervoor te zorgen dat mensen met plezier naar hun werk gaan en op hun plek zitten. Bij de Prevermo groep ...
Werkstress bestaat niet!

Werkstress bestaat niet!

Nu stress klachten toenemen en er een forse toename is in ziekteverzuimcijfer m.b.t. werkdruk, wordt het belang van het creëren van een fijn werkklimaat en het ondersteunen van werknemers steeds meer ingezien. Als experts in ...