Home 9 Podcasts 9 Werkstress bestaat niet!

Werkstress bestaat niet!

   HR-manager
}   29 minuten
  gratis

Waar gaat de podcast over?

Hoge werkdruk en werkstress is iets wat we allemaal kennen. Maar wat als het te lang aanhoud en je er ziek van wordt?  Wat kan jij er als organisatie aan doen om dit te voorkomen?

Inhoud

Nu stress klachten toenemen en er een forse toename is in ziekteverzuimcijfer m.b.t. werkdruk, wordt het belang van het creëren van een fijn werkklimaat en het ondersteunen van werknemers steeds meer ingezien.

Als experts in duurzame inzetbaarheid, hebben we samen met onze zusterorganisaties: Adaptics en Amplooi onze expertises gebundeld en een mooie podcast gemaakt met een totaaloplossing voor het voorkomen én bestrijden van werkstress. een krachtige podcast waar wetenschappelijke inzichten worden gekoppeld aan de werkpraktijk.

Deel deze pagina


Deelnemers

Daan de Boer, Directeur, Adaptics

Martine de Troije, Coach OnzeCoach

Caroline Slikker, Vitaliteitscoach Adaptics

Rik Nijkamp, Directeur, Amplooi

Volg deze podcast!

Ben je werkzaam in HR, als leidinggevende of heb je te maken met vitaliteit van collega’s? Dan is deze podcast voor jou!

Meld je aan via Spotify. Via de link open je spotify en kun je op “volgen” klikken. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen!

Meer podcasts & whitepapers

Werkstress bestaat niet!

Werkstress bestaat niet!

Nu stress klachten toenemen en er een forse toename is in ziekteverzuimcijfer m.b.t. werkdruk, wordt het belang van het creëren van een fijn werkklimaat en het ondersteunen van werknemers steeds meer ingezien. Als experts in ...
Houd talent aan boord met transformationeel leiderschap

Houd talent aan boord met transformationeel leiderschap

Slecht leiderschap is één van de grootste redenen dat mensen op zoek gaan naar een andere baan. Als leider is het jouw taak om ervoor te zorgen dat mensen met plezier naar hun werk gaan en op hun plek zitten. Bij de Prevermo groep ...