Home 9 Podcasts 9 Houd talent aan boord met transformationeel leiderschap

Houd talent aan boord met transformationeel leiderschap

   Leidinggevenden
}   34 minuten
  gratis

Waar gaat de podcast over?

Inhoud

Slecht leiderschap is één van de grootste redenen dat mensen op zoek gaan naar een andere baan. Als leider is het jouw taak om ervoor te zorgen dat mensen met plezier naar hun werk gaan en op hun plek zitten. Bij de Prevermo groep geloven we hier ook in en trainen we onze mensen in Transformationeel Leiderschap. Leer deze stijl kennen en kom alles te weten over hoe je mensen echt motiveert en inspireert. Ontdek welke talenten je zelf moet bezitten om een succesvol transformationeel leider te zijn. Deze podcast wil je niet missen!
In de podcast zijn Ron Buijze van Nolost en Veron Jansen van IHTOM en OnzeCoach te gast. Voor informatie over Nolest, IHTOM en OnzeCoach, zie nolost.nl, ihtom.nl en onzecoach.nl

Wat is transformationeel leiderschap, wat heeft het voor ons opgeleverd en wat het voor jou als organisatie kan betekenen. Wat is er nodig om in deze veranderende arbeidsmarkt nodig om medewerkers te blijven boeien en binden. De kracht van aandacht!

Deel deze pagina


Deelnemers

Veron Janssen, Directeur OnzeCoach

Ron Buijze, People management consultant Nolost

Inge van de Beek , Host, Manager Kenniscentrum Talent & Wendbaarheid Amplooi

,

Volg deze podcast!

Ben je werkzaam in HR, als leidinggevende of heb je te maken met vitaliteit van collega’s? Dan is deze podcast voor jou!

Meld je aan via Spotify. Via de link open je spotify en kun je op “volgen” klikken. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen!

Meer podcasts & whitepapers

Werkstress bestaat niet!

Werkstress bestaat niet!

Nu stress klachten toenemen en er een forse toename is in ziekteverzuimcijfer m.b.t. werkdruk, wordt het belang van het creëren van een fijn werkklimaat en het ondersteunen van werknemers steeds meer ingezien. Als experts in ...