Home 9 Nieuws 9 Vitaliteit Expert: Wat is vitaliteit?

Vitaliteit Expert: Wat is vitaliteit?

Vitaliteit en Leefstijl. Twee begrippen die vaak door elkaar gebruikt worden, maar in mijn visie wezenlijk van elkaar verschillen.

In mijn visie is Vitaliteit levendig en levenslustig zijn. Je hebt er een bepaalde mate van energie voor nodig en moet gemotiveerd zijn om stappen (soms letterlijk) te zetten. Daarnaast is het leven niet altijd lief leuk en aardig en heb je ook te maken met tegenslag. Om van tegenslag op te kunnen krabbelen heb je veerkracht nodig. Eigenlijk is vitaliteit dat gevoel dat je hebt wanneer je een (mens)waardig leven leidt. Om er achter te komen wat dat voor jou betekent en hoe jij daar invulling aan wilt geven, is het belangrijk dat weet wie je bent, waar je voor staat en waar je goed in bent.

Tijdens een coachtraject ga ik samen die ontdekkingstocht aan. Met hulp van mij ga je ontdekken wat jouw belangrijkste waarden zijn en hoe die tot uiting komen door middel van je morele competenties. Die competenties zijn jouw sterke (waarden) eigenschappen en daar kun je gebruik van maken om je (levens)doelen te behalen.

Vitaliteitsexpert: Sandra Djukanovic

Meer weten over vitaliteit coach Sandra?

Meer weten over het belang van vitaliteit op de werkvloer? Ga naar de pagina Vitaliteitsweken 

 

Deel deze pagina


Vitaliteitscoach Sandra

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs

Het belang van het kiezen van een eigen coach

Het belang van het kiezen van een eigen coach

?????? ??????? ?? ??? ???????????? ???? ?? ?????????? ?????????? ?? ??? ??? ???? ???????????? ????? ??????????. In welke fase je ook in je werkloopbaan zit: kort/ lang, tegen een bore- / burnout, volop in ontwikkeling of juist ...