Home 9 Blogs 9 Hoe haal je het beste uit je medewerkers?

Hoe haal je het beste uit je medewerkers?

๐—”๐—น๐˜€ ๐—›๐—ฅ-๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น. In het huidige tijdperk, waarin verandering de enige constante lijkt te zijn, is dat een flinke opgave. Zeker als je te maken hebt met een grote en diverse club mensen. Coaching biedt uitkomst. Ze zorgt ervoor dat mensen tijdig hun vaardigheden blijven ontwikkelen om daarmee in te spelen op de uitdagingen waarvoor zij staan en zo optimaal te functioneren in jullie organisatie.

Coaching zorgt dat mensen in hun kracht komen รฉn blijven, zeker wanneer dit op HR-aspect op structurele wijze benadert. Vanuit OnzeCoach kunnen we hierbij ondersteunen. Samen bepalen we op welke competenties jullie medewerkers nog coaching nodig hebben om te komen tot de gewenste organisatiecultuur.

Met behulp van specifieke coach programmaโ€™s en/of een breed palet aan kwalitatief hoogwaardige coaches kunnen we elke coach-vraag beantwoorden. Samen kunnen we jullie medewerkers de aandacht geven die zij verdienen om te kunnen groeien, als medewerker รฉn als mens.

๐™Š๐™ฃ๐™ฏ๐™š๐˜พ๐™ค๐™–๐™˜๐™. ๐™€๐™ง๐™ซ๐™–๐™–๐™ง ๐™™๐™š ๐™ ๐™ง๐™–๐™˜๐™๐™ฉ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™–๐™–๐™ฃ๐™™๐™–๐™˜๐™๐™ฉ

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact opย ย ย ย ย ย ย 

Meer nieuws & blogs

Wandelcoaching met Ity

Wandelcoaching met Ity

Wandelcoaching bestaat al lang maar heeft wel een vlucht genomen in de coronatijd toen we allemaal thuis zaten. Ik stimuleerde mensen om het te proberen omdat het veilig was en vooral omdat het fijn en gezond is om buiten te zijn en ...