Home 9 Blogs 9 ERVAAR DE KRACHT VAN AANDACHT!

ERVAAR DE KRACHT VAN AANDACHT!

Intrinsiek gemotiveerde en vitale medewerkers zijn de drijvende factor achter een succesvol bedrijf. De uitdaging is om deze groep groter te maken. Hoe je dat doet?

Met 4 krachtige coachtrajecten versterk je medewerkers in hun werk. OnzeCoach zorgt ervoor dat medewerkers lekker in hun vel blijven zitten, zich ontwikkelen en bevlogen blijven in hun vakgebied.

OnzeCoaches:

✶Zetten medewerkers in hun kracht.
✶Belichten kwaliteiten & ambities.
✶ Versterken medewerkers in communicatie.
✶ Begeleiden medewerkers bij ontwikkeling & veranderingen.

Succesvolle medewerkers hebben behoefte aan een klankbord, waardering & uitdaging. Dit zijn juist de specialismes en aandachtsgebieden van OnzeCoaches. Ontwikkel en behoud talentvolle medewerkers door coaching aan te bieden.

Met ons gebruiksvriendelijke portaal geef je jouw medewerker toegang tot een passende coach. Op wie de keuze uit ons team van zestig coaches ook valt, het is altijd een professional die zijn/haar sporen heeft verdiend.

Neem een kijkje op onze ‘ontmoet de coaches’ pagina en maak kennis met onze coaches.

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs

Schaamte voor geldzorgen en geldproblemen

Schaamte voor geldzorgen en geldproblemen

Vroeger, lang voor lang geleden, waren we bang voor wat de buren en familie “er” wel niet van zouden zeggen of denken. Daarom harkten we iedere zaterdag netjes ons grindpad. Tegenwoordig denken we dat we heel ruimdenkend en ...
Waarom coaching inzetten in plaats van trainingen?

Waarom coaching inzetten in plaats van trainingen?

De mentale gezondheid van medewerkers wordt steeds belangrijker. Steeds meer organisaties zien het belang in om het welzijn en de ontwikkeling van werknemers voorop te stellen. Employee experience is dan ook een van de belangrijke HR ...