Home 9 Thema 9 Personal branding

Personal branding

Krachtig coachtraject van vier sessies

Hoe jij jezelf presenteert en positioneert binnen jouw werkcontext is essentieel. Maar hoe kom jij over? En hoe congruent is jouw uitstraling met wie jij werkelijk bent? Een gespecialiseerde coach kan jou helpen om meer duidelijkheid te krijgen over jouw persoonlijke merk.

Personal branding: werken aan jouw verhaal en doelen met OnzeCoach

Samen met de coach werk je aan zelfbewustzijn, transparantie, krachtige communicatie en het beïnvloeden vanuit eigenheid. Ook kun je werken aan jouw eigen verhaal en hoe je dit zowel online als offline naar buiten brengt. Of je nu meer wilt focussen op stakeholdermanagement of op netwerken binnen en buiten de organisatie, bij OnzeCoach bieden wij vele sub thema’s met gespecialiseerde coaches om jouw doelen te bereiken.

Eén van deze sub thema’s is bijvoorbeeld gericht op het gebruik van LinkedIn om je carrière te bevorderen en jezelf effectief te presenteren met een persoonlijk merk. Door de juiste strategieën en tips te gebruiken, kun je jezelf beter kunnen positioneren en jezelf onderscheiden van anderen in jouw vakgebied

Creëer een sterk persoonlijk merk met OnzeCoach

Ontwikkel jezelf en creëer een sterk persoonlijk merk met OnzeCoach. Kijk meteen of jouw werkgever is aangesloten voor medewerker coaching en ontdek hoe onze coaches jou kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een krachtige personal branding strategie die past bij jouw unieke stijl en persoonlijkheid.

Waarom Personal Branding Coaching een waardevolle investering is voor werkgevers

Als werkgever is het van groot belang om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Een van de manieren waarop je dit kunt doen, is door hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke merk. Dit stelt hen in staat om hun professionele doelen te bereiken en zich te onderscheiden van anderen in hun vakgebied. Bovendien kan een sterke personal branding bijdragen aan het opbouwen van een positief imago van zowel de medewerker als de organisatie.

Bij OnzeCoach hebben we gespecialiseerde coaches die medewerkers kunnen helpen bij het ontwikkelen van een krachtige personal branding strategie die past bij hun unieke stijl en persoonlijkheid. Door als werkgever deze ondersteuning te bieden, investeer je niet alleen in de groei van de medewerker zelf, maar ook in het succes van de organisatie.

Als je geïnteresseerd bent in onze coachthema’s gericht op personal branding of meer informatie wilt ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Coaches Personal branding
Elton Backx
Esther Poortvliet
Karla Wieringa

Volg ons en blijf op de hoogte


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Gea Huisman en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op       

Andere thema’s

Rouw, verlies en ziekte in werk

Rouw, verlies en ziekte in werk

Het verliezen van een geliefde, collega, baan of gezondheid is een ingrijpende levensgebeurtenis die alle aspecten van je leven kan beïnvloeden en de grond onder je voeten vandaan kan slaan. Het kan je energiepeil aantasten en je ...
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de basis van een gelukkig leven, of dat nu privé of op het werk is. Een gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen kan ervoor zorgen dat je niet goed functioneert. Gelukkig is er iets aan te doen! Samen met jouw coach ...
Assertiviteit

Assertiviteit

Iedereen heeft een unieke persoonlijkheid, waarbij sommigen van nature assertief zijn en anderen liever op de achtergrond blijven. Als je jezelf herkent in de laatste categorie, kan het volgen van assertiviteit coaching voor jou ...