Home 9 Blogs 9 Hoe weet ik nu of ik een kwalitatief goede coach krijg?

Hoe weet ik nu of ik een kwalitatief goede coach krijg?

Vandaag de dag is er een wildgroei aan coaches. Hoe vind je nu de beste coaches en hoe garandeer je dat de coaches jouw medewerkers op elk vlak kunnen versterken?  Door samen te werken met OnzeCoach geef je medewerkers toegang tot alleen maar kwaliteitscoaches.

De kracht van OnzeCoach:

  • Ruim 10 jaar actief in coaching en grote klanten beoordelen onze coaches met een 9+.
  • OnzeCoaches zijn minimaal 5 jaar werkzaam als zelfstandig fulltime coach voor grote organisaties.
  • OnzeCoaches zijn aangesloten bij een branchevereniging (o.a. Nobco & Noloc) om vakkennis en ontwikkeling te waarborgen.
  • OnzeCoaches zijn zijn geschoold door een erkende coachopleiding.
  • Wij waarborgen de kwalitatieve dienstverlening door echte aandacht te hebben voor de klant en ze te betrekken bij verbetering van de dienstverlening.
  • Als organisatie heb je inzicht en invloed op de kosten: je betaalt alleen de coachsessies die je medewerkers afnemen.
  • Via een handig platform kan je zelf je coach kiezen en boeken.

Met ons grote coachbestand aan topcoaches garanderen we voor iedereen een passende coach. Op wie de keuze uit ons team van zestig coaches ook valt, het is altijd een professional die zijn/haar sporen heeft verdiend.

Het unieke concept:

OnzeCoach biedt een eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijke coachplatform waar zelf een coach gekozen kan worden die met 4 krachtige coachsessies op het gewenste coachthema echt het verschil maken. De ruime coach- en thema keuze, landelijke dekking, de mogelijkheid om online of fysiek te coachen en als organisatie inzicht krijgen in de gekozen coachthema’s en het aantal afgenomen sessies (betaal alleen afgenomen sessies) maakt ons dé perfecte en professionele coaching partner voor organisaties. Zo kunnen alle organisaties, klein en groot, de kracht ervaren van OnzeCoach. De kracht van aandacht en expertise.

ONZE MISSIE OnzeCoach gelooft dat een coach voor iedereen zinvol is. Onze missie is om iedereen op een laagdrempelige manier toegang geven tot bewezen goede coaches.

ONZE AMBITIE: medewerker gerichte organisaties versterken in toonaangevende dienstverlening en goed werkgeverschap.

Wil je ook Investeren in medewerkers die klaar zijn voor de toekomst? 

 

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs

Financiële Coaching, wat heb je daar eigenlijk aan?

Financiële Coaching, wat heb je daar eigenlijk aan?

Financiële Coaching, wat heb je daar eigenlijk aan?  door Rob Brökling Het leven zit voor de meeste mensen vol met leuke en minder leuke dingen. Dit bestaat uit werk, familie, vrienden, hobby’s, huishouden doen, enz. Eén van de ...
Hoe haal je het beste uit je medewerkers?

Hoe haal je het beste uit je medewerkers?

𝗔𝗹𝘀 𝗛𝗥-𝗮𝗱𝘃𝗶𝘀𝗲𝘂𝗿 𝗯𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗲𝗹 𝗷𝗲 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝘁𝘄𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿𝘀 𝗲𝗻 𝗱𝗮𝗮𝗿𝗺𝗲𝗲 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗮𝗹𝘀 𝗴𝗲𝗵𝗲𝗲𝗹. In het huidige tijdperk, waarin verandering de enige constante lijkt te zijn, is dat een flinke ...
Enthousiaste Ampelmann review: Easy & Professional!

Enthousiaste Ampelmann review: Easy & Professional!

Ampelmann Operations waardeert ons coachplatform en samenwerking als 'easy & professional'. Samen met Ampelmann Operations verhogen we de medewerkerskracht en investeren we in de duurzame inzetbaarheid en het werkgeluk van hun ...