Home 9 Zomeractie

Zomeractie

Zomerperiode dé perfecte tijd voor coaching

De zomer komt eraan, dit is de ideale tijd om jezelf coaching te gunnen. Neem de tijd om écht op te laden, krijg meer energie door aan de slag te gaan met je vitaliteit, je ambitie, je competenties, je ontwikkeling en je persoonlijke effectiviteit.

StrandCoaching

Deze zomer kan jij gebruik maken van een unieke coachbeleving, namelijk op het strand! Al wandelend over het strand van Zandvoort/Bloemendaal coacht Martine jou op jouw hulpvraag.

Samen naar meer rust, energie, zelfvertrouwen & werkplezier!

Martine Hilverda

De zee en het ruisende water hebben een magische uitwerking; het zorgt ervoor dat je ontspant en rust in je hoofd krijgt. Al wandelend helpt Martine je om jezelf beter te leren kennen en de beste versie van zichzelf te worden. Door gesprekstechnieken en verschillende oefeningen helpt ze jou aan inzichten en
oplossingen te komen.

APK gesprek

Wil je na het afronden van een waardevol traject checken hoe je er nu voor staat? Doe een APK gesprek; hoe staat het met je met je ontwikkeling? Krijg het extra zetje in je rug met een extra sessie.

15% korting op een APK gesprek in Juli of Augustus.

 

APK gesprek

Wil je na het afronden van een waardevol traject checken hoe je er nu voor staat? Doe een APK gesprek; hoe staat het met je met je ontwikkeling? Krijg het extra zetje in je rug met een extra sessie.

15% korting op een APK gesprek in Juli of Augustus.

WandelCoaching

Wandelcoaching is een ontspannen én krachtige manier om in beweging te komen, waardoor nieuwe inzichten en ideeën zich zullen ontvouwen.

Coaching Oversijssel coachend leiderschap coach professional

Ervaar de kracht van de Twentse natuur

Carolien Wessels

Ik laat jou weer de regie pakken over je eigen pad door een stukje met je mee te lopen. We staan geregeld stil bij wat je denkt, hoe je je voelt én waar je naartoe wilt bewegen. Op een luchtige, doortastende en intuïtieve wijze help ik jou de juiste weg in te slaan om antwoorden te vinden op jouw vragen. Uiteraard met behulp van de rustgevende en magische uitwerking van de natuur!

Coaching Oversijssel coachend leiderschap coach professional

Lopen in bossen, langs velden en de kabbelende Kromme Rijn

Ity Hardy

In de rustige omgeving van Rhijnauwen gaan je gedachten automatisch vrij aan de wandel. Met de grond onder je voeten kom je dichter bij jezelf, en daarmee tot inzicht. Als wandelcoach sluit ik aan bij wat je nodig hebt. Ik bied ondersteuning, reflectie, uitdaging en actie. Ik help je met het versterken van je persoonlijke kracht, stuur- en slagkracht. Daardoor krijg je meer regie over werk en je eigen leven.

Twee zomertips

Coach inloopspreekuur

Organiseer een thema week waarin een onderwerp zoals samenwerking, persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit centraal staat. Tijdens deze week ondersteunt een of meerdere coaches jullie een dag(deel) met een inloopspreekuur waarin er allerlei vragen met betrekking tot het thema behandeld kunnen worden.

Speedcoaching

Maak op een luchtige manier kennis met coaching. Organiseer een speedcoaching dag waarin een of meerdere coaches beschikbaar zijn om korte krachtige coachsessies (20 min.) te geven. 

Meer informatie? Mail naar v.janssen@onzecoach.nl