Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Veerkracht

Soms heeft u het gevoel dat het elastiek te veel is uitgerekt. U krijgt uzelf niet meer ‘opgepept’. Kleine gebeurtenissen kunnen u al van slag maken. Uw incasseringsvermogen lijkt uitgeput en u krijgt steeds vaker te horen dat u zich druk maakt ‘om niks’.

Coaching kan u helpen om meer veerkracht te ontwikkelen. U bent zich meer bewust van uw valkuilen en kunt de uitdagingen van het leven en werk weer makkelijker aan. Doordat de coach met u de diepte opzoekt, neemt uw veerkracht niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn toe.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op