Veerkracht

Soms heeft u het gevoel dat het elastiek te veel is uitgerekt. U krijgt uzelf niet meer ‘opgepept’. Kleine gebeurtenissen kunnen u al van slag maken. Uw incasseringsvermogen lijkt uitgeput en u krijgt steeds vaker te horen dat u zich druk maakt ‘om niks’.

Coaching kan u helpen om meer veerkracht te ontwikkelen. U bent zich meer bewust van uw valkuilen en kunt de uitdagingen van het leven en werk weer makkelijker aan. Doordat de coach met u de diepte opzoekt, neemt uw veerkracht niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn toe.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op