Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Spiegelen met een paard

Spiegelen is belangrijk en helpt om zicht te krijgen op onbewuste processen en gedragingen die u in de weg kunnen zitten. Een ervaren paardencoach kan u op een bijzondere en impactvolle manier coachen. Paarden spiegelen direct wat er bij u leeft en reageren zonder oordeel.

De paardencoach ziet zo duidelijk wat prioriteit mag krijgen in uw ontwikkeling en welke belemmerende overtuigingen er zijn. Hij of zij verheldert de vraagstukken voor u en helpt u op een veilige manier om te experimenteren met ander gedrag.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op