Spiegelen met een paard

Spiegelen is belangrijk en helpt om zicht te krijgen op onbewuste processen en gedragingen die u in de weg kunnen zitten. Een ervaren paardencoach kan u op een bijzondere en impactvolle manier coachen. Paarden spiegelen direct wat er bij u leeft en reageren zonder oordeel.

De paardencoach ziet zo duidelijk wat prioriteit mag krijgen in uw ontwikkeling en welke belemmerende overtuigingen er zijn. Hij of zij verheldert de vraagstukken voor u en helpt u op een veilige manier om te experimenteren met ander gedrag.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op