Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Sparren en spiegelen

Een senior coach is de ideale onafhankelijke sparringpartner.

U heeft alle gelegenheid uw vraagstuk voor te leggen en samen met de coach uw gedachten te ordenen en tot een besluit (of een idee of plan) te komen.

U kunt ook de praktische zaken laten voor wat ze zijn en juist terugkomende thema’s in uw werk bespreken en uw eigen onderstroom onderzoeken. Of wilt u juist uw grenzen verleggen, de confrontatie met uzelf aangaan of uw blikveld verruimen? Spiegelen kan enorm uitdagend zijn, maar levert altijd veel op.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op