Senior in loopbaanregie

Ook in de laatste fase van uw loopbaan is het belangrijk dat u de regie neemt.

Een coach kan u helpen om goede keuzes te maken. Bijvoorbeeld als u zorgen heeft over uw inzetbaarheid, gezondheid, een wijziging van uw functie, mogelijk baanverlies of een reorganisatie. Maar het kan ook dat u geen zorgen heeft en gewoon toe bent aan een betekenisvolle laatste loopbaanfase. U onderzoekt hoe u deze laatste fase wilt invullen. En als u dat wilt, kunt alvast nadenken over wat u na uw pensionering wilt doen. Zodat u ook dan nog betekenisvol bezig kunt zijn.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op