Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Senior in loopbaanregie

Ook in de laatste fase van uw loopbaan is het belangrijk dat u de regie neemt.

Een coach kan u helpen om goede keuzes te maken. Bijvoorbeeld als u zorgen heeft over uw inzetbaarheid, gezondheid, een wijziging van uw functie, mogelijk baanverlies of een reorganisatie. Maar het kan ook dat u geen zorgen heeft en gewoon toe bent aan een betekenisvolle laatste loopbaanfase. U onderzoekt hoe u deze laatste fase wilt invullen. En als u dat wilt, kunt alvast nadenken over wat u na uw pensionering wilt doen. Zodat u ook dan nog betekenisvol bezig kunt zijn.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op